5 Afganistanlı hırsızlar tarafından katledildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altındağ’da bir evde Afganistanlı 5 kişinin kesici aletlerle hırsızlar tarafından katledildiği iddia edildi.

Ankara’da, Altındağ ilçesi Örnek Mahallesi’ndeki bir evde dün ölü bulunan Afganistanlı 5 kişinin hırsızlar tarafından alıkonularak katledildiği iddia edildi.

Rûdaw’a konuşan Afganistan Derneği Başkanı Zakira Hikmet, Afaganistan’ın Kunduz bölgesinden kendilerine ulaşan bir Afganistan vatandaşının olayla ilgili bilgi verdiğini ancak şu an bu kişiye ulaşamadıklarını kaydetti.

Zakira Hikmet şu bilgileri verdi:

“Afganistan’ın Kunduz bölgesinden bir Afgan vatandaşı sosyal medya üzerinden (ölenlerin) fotoğraflarını bize göndererek ulaştı. 5 arkadaşlarının Sincan’da işe giderken yolda hırsızlar tarafından alıkonulduğunu ve bir süredir kendilerinden haber alamadıklarını söyledi. Bize bu mesajı atan kişiye de şu anda ulaşamıyoruz.”

Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bıçaklanarak öldürülen Afganlı 5 kişinin açık kimlik bilgilerinin ve bulguların tespitine yönelik çalışmalara devam edildiğini bildirdi.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, maktullerin açık kimlik bilgileri ve bulguların tespitine yönelik çalışmalara, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı nöbetçi savcısı nezaretinde, Adli Tıp Kurumu ve olay yeri inceleme şube müdürlüğünce devam edildiği kaydedildi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
5 Afganistanlı hırsızlar tarafından katledildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir