Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın darp ettiği işçi suç duyurusunda bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve korumaları tarafından darp edilen işçi Metin Atılmış, darp raporu alarak suç duyurusunda bulundu.   

AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve korumaları, Fırat Mahallesi Yeni TOKİ’deki yüklenici inşaat firması araçlarının belediyenin yaya yolundan geçtikleri gerekçesiyle 27 Kasım’da işçileri darp etmişti. Darp edilen işçilerden Metin Atılmış’ın, burnu ve dişleri kırıldı. Konuşmakta zorlanan Atılmış, burun kanamasının durmaması nedeniyle tedavi için başka bir hastaneye gideceğini söyledi. 

‘Küfür Edip Dövdüler’ 

Olay günü sadece Savcı Sayan’ın neden geldiğini öğrenmek için işi bırakarak oraya gittiğini söyleyen Atılmış, “Sayan ile hiçbir sohbete girmedim. Sayan, inşaatın saha sorumlusuna ‘Ulan kavat ne diyorsun sen’ dedi ve bir tokat attı. Daha sonra korumalar bize saldırdı. Ne oldu bilmiyorum, kendimi bir an yerde buldum ve beni yerde tekmelediler. Bana vuranlar beni aradılar, ‘biz hata yaptık, neyse cezamız çekelim’ dediler,” diye konuştu.  

Darp Raporu Aldı

 Uğradığı saldırı sonrası hastane giderek darp raporu alan Atılmış, kendisini darp eden Sayan ve korumaları hakkında Ağrı Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.   

(MA)

(TYK)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın darp ettiği işçi suç duyurusunda bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir