AKP’de makam aracı skandalı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün parti bütçesiyle satın aldığı makam aracını, partinin üzerinde değil de şoförünün üzerine kaydettirdiği ortaya çıktı. Şoför Zafer Şimşek, “Kimseye bir şey söylemek istemiyorum” derken il başkanlığı çalışanları ise skandalı doğruladı.

AKP Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, 2020 yılında değerinin yaklaşık 1 milyon TL olduğu belirtilen bir makam aracı satın aldı. AKP İl Başkanlığı’nın bütçesinden alınan aracın, il başkanının makam aracı olarak kullanacağı açıkladı. Ancak AKP İl Başkanlığı adına kaydettirilmesi gereken aracın, İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün şoförü Zafer Said Şimşek’in üzerine kaydettirildiği ortaya çıktı.

Hem doğruluyorlar hem kabul etmiyorlar

Resmi kayıtlarda da aracın şoför Zafer Said Şimşek’in üzerine kayıtlı olduğu görülürken BirGün’ün ulaştığı Şimşek, “Ben bu konuda asla kimseye bir şey söylemek istemiyorum” dedi ve “Aracı parti bütçesiyle mi aldınız?” sorunu yanıtsız bıraktı.

İl başkanlığı çalışanları de aracın parti bütçesiyle alındığını ve şoförün üzerine kaydettirildiğini doğruladı. Öte yandan AKP Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ise aracın parti bütçesiyle alınmadığını iddia etti.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’de makam aracı skandalı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir