Bitlis “Kitap” fuarına hazırlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV) tarafından Bitlis’te bu yıl ilki düzenlenecek olan kitap fuarı öncesi istişare toplantısı düzenlendi.

 

Bitlis il ve ilçelerindeki STK temsilcilerinin katılımıyla BETAV Bitlis şubesinde düzenlenen toplantıda Bitlis Valiliği, Bitlis Belediyesi, Bitlis Eren Üniversitesi ve paydaşların katkılarıyla 25 – 29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan kitap fuarı için fikir alışverişi ve istişarelerde bulunuldu.

 

BETAV Bitlis şube Başkanı Cevat Kaya ve komisyon üyelerinin fuarın detaylarıyla ilgili bilgilendirmede bulunduğu toplantıda STK temsilcileri de fuara ilgiyi arttırmak ve amacına ulaşması noktasında fikir ve önerilerini dile getirdi.

Bitlis "Kitap” fuarına hazırlanıyor - Bitlis 22Kitap fuarina hazirlaniyor1

İlki düzenlenecek

Kitap fuarıyla birlikte Bitlis için bir ilk olan önemli bir organizasyona imza atılacağını dile getiren BETAV Bitlis şube Başkanı Cevat Kaya, STK temsilcilerinden de fuar için destek sunmalarını istedi. İçerisinde söyleşi, dinleti ve imza günlerinin yer alacağı 1. Bitlis Kitap Fuarı’nın amacına ulaşması noktasında STK temsilcilerinin de fikir ve önerilerini almak istediklerini kaydeden Cevat Kaya, “Bir birinden değerli bu fikir ve öneriler doğrultusunda güzel bir kitap fuarına ev sahipliği yapağımıza inanıyorum. Ben bu vesile ile şimdiden heyecanını yaşadığımız fuarın ilimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, herkesi 25 – 29 Mayıs tarihlerinde kitap fuarımıza davet ediyorum.” Dedi.

 

Serhat News

 

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bitlis “Kitap” fuarına hazırlanıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir