CHP’li Bozkurt Van’da: Vatandaşın umudu olacağız

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da CHP‘nin seçim irtibat bürosunun açılışında konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Bize umut bağlayan Türkiye’nin her bir köşesindeki vatandaşın umudu olacağız. Bütün bunlar içinde 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu‘nun cumhurbaşkanlığına ihtiyacımız var” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Kars, Ardahan, Ağrı ile başladığı ziyaretlerini Van ile sürdürdü. Belediye Başkanı Bozkurt’a başkan yardımcıları, meclis üyeleri ittifak partisinin il başkanları ve CHP Van milletvekili adayları eşlik etti. Bozkurt, ilk olarak Van’ın Erciş ilçesinde millet ittifakının seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Bozkurt bir sonraki gün ittifak partileri tarafından Gevaş ilçesinde organize edilen kahvaltı programına katıldı. Burada vatandaşlar bir araya gelen Bozkurt, kısa bir konuşma yaparak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

CHP’li Bozkurt Van’da: Vatandaşın umudu olacağız - chp bozkurt ziyaret 5

Heyet ardından Gevaş ve Edremit ilçelerine bağlı Dokuzağaç, Bakımlı, Dilkaya ve Çiçekli mahallelerinde kanaat önderleriyle bir araya gelerek, taziye ziyaretinde bulundu.

‘Van’da hayvancılığı bitirdiler’

Bozkurt ve beraberindekilerin bir sonraki durağı CHP’nin Sıhke Caddesi’nden açtığı seçim ofisi oldu. Bozkurt, sistemin değişmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirterek, “Yaşadığımız sorunlar bizim kaderimiz değil. Bunu değiştirmek bizim elimizde. Yeter ki karşımızdakinin kimliğini kabul ederek davranalım. Birbirimizi olduğu gibi kabul edersek sorunların üstesinden geleceğiz. Bugün Türkiye geçmişte olduğu pozisyondan daha iyi bir durumda değil. Van’dan baktığınızda hayvancılığı bitirdiler, turizme bakın, başka alanlara bakın. Daha iyi bir yerde değiliz yani. Geçmişte bunu başardıysak. Bugün bu teknolojiyle, bilgi ve birikimle çok daha iyi bir yere gelebiliriz” dedi.

CHP’li Bozkurt Van’da: Vatandaşın umudu olacağız - chp bozkurt ziyaret 3

‘Yüzlerce proje hazırlanmış durumda’

Millet ittifakına karşı belli kesimlerin yıpratıcı söylemler kullandığını ama bu söylemlerin boş olduğunu dile getiren Bozkurt, bu süreçte birilerinin bu ittifakın yürümeyeceğini, benzemezlerin bir arada duramayacağını çokça ifade ettiğini anımsattı. Bozkurt, “Ama bugün burada ben gururla görüyorum ki millet ittifakının her bir il başkanı bir diğerinin açığını kapatacak, ona destek olacak, omuz verecek şekilde birlikte yürüyorlar. Van’da da böyle, Kars’ta da böyle, Ardahan’da da böyle, Erzurum’da da böyle. İnşallah hep beraber rengarenk Türkiye’de yeni çiçekler açacağız. Asla umudunuzu kaybetmeyin. İçinde bulunduğumuz durum ne kadar kötü olursa olsun, Türkiye Cumhuriyeti’nin derdine derman olacak onlarca, yüzlerce proje hazırlanmış durumda. 14 Mayıs’ta bunu başarınca hep beraber mutlu ve huzurlu olarak önümüze bakacağız” diye konuştu.

CHP’li Bozkurt Van’da: Vatandaşın umudu olacağız - chp bozkurt ziyaret 4

İttifak bileşenleriyle yemekte bir araya geldi

Bozkurt, seçim ofisini ziyaretinin ardından kısa süre önce annesi vefat eden CHP Van İl Başkanı Hakan İlvan’ın taziyesine katıldı. Başkan Bozkurt, daha sonra İpekyolu ilçesine bağlı Erçek mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, talep sorun ve önerileri dinledi. Bozkurt, buradan da CHP Van İl Başkanlığı’nın organize ettiği, ittifak partilerinin başkan ve teşkilat mensuplarının katıldığı yemek programına katılarak, programlarını sonlandırdı.

CHP’li Bozkurt Van’da: Vatandaşın umudu olacağız - chp bozkurt ziyaret 2

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li Bozkurt Van’da: Vatandaşın umudu olacağız

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir