Edremit Belediyesi’nden üniversiteli öğrencilere ulaşım desteği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, ilçede ikamet eden üniversite öğrencilerinin ulaşım ücretlerini karşılayacaklarını söyledi.


Edremit Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden öğrencilere ulaşım konusunda destek verecek. Ev ziyaretlerini sürdüren Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, bu kez Eminpaşa Mahallesi’nde ikamet eden 4 kardeşi ziyaret etti. Nermin, Fatih, Bilal ve Zeynep Batmaz kardeşlerin evine misafir olan Say, ilçede ikamet eden öğrencilerin ulaşım ücretlerini karşılayacaklarını duyurdu. Say, “Edremit’te neler yapabiliriz konusunda bir çalışma yaptık. Bugün buradaki ziyaretimizde müjdemizi kardeşlerimizle birlikte tüm Edremit’e duyurduk. Edremit Belediyesi olarak burada ikamet eden, Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde (YYÜ) okuyan tüm kardeşlerimizin bir sezon boyunca ulaşım giderlerini karşılayacağız. İlimize, ilçemize ve tüm öğrenci kardeşlerimize hayırlı olsun,” dedi.

“Bütçemize Büyük Bir Katkı Sağlayacak”


Verilen karardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Batmaz kardeşler, 4 kişinin ulaşım giderlerinin çok ciddi bir rakama tekabül ettiğini dile getirdi. Say’ın verdiği ücretsiz ulaşım kararının, bütçelerine büyük katkı sunacağını vurgulayan Batmaz kardeşler, teşekkürlerini dile getirdi. Eminpaşa Mahalle Muhtarı Mesut Irmak ise, bu haberin kendi mahallesinden duyurulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu karar ile öğrencilerin bütçesine ciddi anlamda bir katkının sunulmuş olacağını belirten Irmak, Edremit Belediyesi’ne öğrenciler adına teşekkürlerini iletti.

Serhat News

(TYK)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Edremit Belediyesi’nden üniversiteli öğrencilere ulaşım desteği

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir