Erzurum-Ardahan-Kars ve Ağrı’da araç camları buz tuttu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Termometrelerin gece sıfırın altında 4 dereceyi gösterdiği Erzurum, Ardahan, Kars ve Ağrı’da araç camları buz tuttu.

Hava sıcaklığının gece sıfırın altına düştüğü Erzurum, Ardahan, Kars ve Ağrı’da buzlanma meydana geldi. Termometrelerin gece sıfırın altında 4 dereceyi gösterdiği Erzurum’da ise araç camları buz tuttu. Soğuk hava nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda buzlanmalar oluşurken, bitkiler ile park ve bahçelerdeki banklar kırağı tuttu.

Erzurum-Ardahan-Kars ve Ağrı’da araç camları buz tuttu - AA 20221115 29444279 29444277 ARDAHANDA ARAC CAMLARI BUZ TUTTU BITKILER KIRAGIYLA KAPLANDI

Palandöken Dağı’nın 3 bin 200 rakımlı Ejder Zirvesi ise karla kaplandı.

Ardahan

Gece sıcaklığın sıfırın altında 2 dereceye düştüğü Ardahan’da ise soğuk hava etkisini sürdürüyor. Kentte park halindeki araçların camları buzla kaplandı, bitkiler kırağı tuttu.

Kars-Ağrı

Kars’ta da soğuk hava yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Gece sıcaklığın eksi 8 dereceye düştüğü kentte, vatandaşlar park halindeki araçlarının üzerini battaniye ve halı ile örterek soğuktan korumaya çalıştı.

Erzurum-Ardahan-Kars ve Ağrı’da araç camları buz tuttu - AA 20221115 29444279 29444276 ARDAHANDA ARAC CAMLARI BUZ TUTTU BITKILER KIRAGIYLA KAPLANDI

Sarıkamış ilçesinde de soğuk havanın etkisiyle bitki ve ağaçlar kırağıyla kaplandı. Keklik Vadisi’ndeki bazı dere ve şelaleler kısmen buz tuttu.

Termometrelerin gece sıfırın altında 3 dereceyi gösterdiği Ağrı’da ise soğuk hava nedeniyle araçların camları buz tuttu. (AA)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erzurum-Ardahan-Kars ve Ağrı’da araç camları buz tuttu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir