Eski Iğdır Sosyal Hizmetler İl Müdürü tacizden açığa alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski lğdır Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler il müdürü Mustafa Akgün tacizden açığa alındı.

Bir dönem kamu hastanelerinde uzmanlık bir dönem de Iğdır Devlet Hastanesinde hastane müdürlüğü görevinde bulunan Mustafa Akgün, lğdır Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Karakoyunlu İlçesi Tenzile Erdoğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde veri hazırlama memuru olarak görev yaptı. Akgün, görev sırasında Iğdır Üniversitesinden staj için gelen beş kız öğrenciye tacizde bulunduğu iddiasıyla yapılan şikayet üzerine Iğdır valiliği tarafından açığa alındı.

Eski Iğdır Sosyal Hizmetler İl Müdürü tacizden açığa alındı - agdir eski sosyal hizmet muduru 2

Kız öğrencileri sürekli taciz ettiği iddia edilen Akgün’ü öğrenciler üniversite yönetimine bildirdi. Üniversite yönetimi şikayeti alır almaz durumu Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’e bildirdi.

Bunun üzerine vali Sarıibrahim, Karakoyunlu İlçesi Tenzile Erdoğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde veri hazırlama memuru olarak çalışan Mustafa Akgün’ü açığa aldı.

Hem adli hem de idari olarak Akgün’den şikayetçi olan stajyer öğrenciler atılan sözlü taciz iddialarının yanı sıra mesaj ve aramaları delil olarak sundukları belirtildi.

Mustafa Akgün hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Daha önce lğdır Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler il müdürü olarak atanan Mustafa Akgün’ün eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle bu görevden alındığı belirtildi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Iğdır Sosyal Hizmetler İl Müdürü tacizden açığa alındı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir