Genç kadının yaşamı taciz sonrası kabusa döndü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖZEL HABER

Van’dan İstanbul’a annelerin tedavisi için giden T. ailenin yaşamı, kızlarının yaşadığı taciz sonrası kabusa döndü. Olay sonrası ailenin 18 yaşındaki oğulları tutuklandı, kanser tedavisi gören annenin de tedavisi yarım kaldı.

Annesini tedavisi için İstanbul’da bulunan Vanlı genç kadın 6 Aralık’ta kaldıkları evlerine giderken 2 kişinin tacizine maruz kaldı. Olay yerine gelen genç kadının 18 yaşındaki kardeşiyle, aynı bölgede başka bir kadını taciz eden tacizciler arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşananlar sırasında tacizcilerden biri bıçaklandı, genç kadının kardeşi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyninde tümör bulunan annenin tedavisi yaşananlardan dolayı yarım kalırken, ailenin yaşamı bir anda kabusa döndü. Yaşadıkları mağduriyeti Serhatnews’e anlatan genç kadın adalet talep etti.

Aynı bölgede ikinci taciz!

Kendisinden sonrada aynı bölgede bir kadının daha tacize maruz kaldığına dikkat çeken genç kadın, söz konusu kadının ifade vermesi durumunda gerçeklerin de gün yüzüne çıkacağını dile getirdi. Genç kadın, “Benim annemin beyninde tümör var. Benle kardeşim hem burada çalışıyoruz hem de annemin tedavisini yapmaya çalışıyoruz. Sultanbeyli Mecidiyeköy Mahallesi’nde evime giderken Vega Okulu’nun yanında iki kişinin tacizine uğradım. Canımı zor kurtardım” diye konuştu. Yaşadığı şok üzerine aynı bölgede paket kurye işinde çalışan 18 yaşındaki kardeşini aradığını anlatan genç kadın şöyle devam etti: “Kardeşim bölgeye gelirken, aynı bölgede bir kadının daha tacize uğradığını görüyor. Kardeşim bunlarla tartışmaya başlıyor. Tartışma sırasında kardeşim ile tacizciler arasında kavga çıkıyor. Kavgada tacizcilerden biri bıçaklanıyor. Bu olaydan sonra gözaltına alınan kardeşim tutuklandı.”

Annenin kanser tedavisi yarım kaldı

Beyin tümöründen dolayı annesinin düzenli tedavi gördüğünü paylaşan genç kadın, “Benim annem kanser hastası. Kardeşimle birlikte haftanın belirli günlerinde hastaneye götürüyorduk. Ancak şuan bunu tek başıma yapmam mümkün değil. Babamız vefat ettiğinden dolayı benle kardeşim annemize bakıyorduk. Şimdi tek başıma ne yapacağımı bilmiyorum. Bizim tek isteğimiz adaletin yerini bulması. Annemin tedavisinin yarıda kalmaması için kardeşimin bir an önce serbest bırakılmasını istiyorum” diyerek, kamuoyuna duyarlılık çağrısı yaptı.

(SG)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Genç kadının yaşamı taciz sonrası kabusa döndü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir