Iğdır kayyımı hayvan pazarını ihalesiz kiraya verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seçilmiş Iğdır Belediye Başkanı Yaşar Akkuş görevden uzaklaştırıldıktan sonra yerine atanan kayyım Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim tarafından yönetilen Iğdır Belediyesi’ne ait hayvan pazarı, Iğdır Ticaret Borsası Başkanı Serhat Kumtepe’ye kiraya verildi.

Iğdır Belediyesi ile Iğdır Ticaret Borsası Başkanlığı arasında yapılan protokolle, hayvan pazarının ticaret borsasına kiralandığı belirtildi. Hayvan pazarının kaç yıllığına ve kaç liraya kiraya verildiği bilgisi ise belirtilmedi.

Devir teslim ve gerekli tadilat sebebiyle hayvan pazarı 03.12.2021 Cuma günü bir günlüğüne kapalı olacak. 06.12.2021 Pazartesi gününden itibaren yine haftanın 5 günü hayvan pazarının açık olarak çalışmaya devam edeceği belirtildi.

‘400 Çalışanı Olan Belediye Hayvan Pazarını Neden İhalesiz Kiraya Verdi?’

Hayvan pazarının kiraya verildiğini duyan vatandaşlar; “Iğdır Belediyesinde yaklaşık 400 kişi çalışıyor. Bu kadar çalışanı olan bir belediye kendisi işletemiyor mu ki hayvan pazarını kiraya veriyor? Hem de ihalesiz bir şekilde. 400 kişi içerisinde bu iş yapabilecek birkaç kişi yok muydu?” şeklinde yorumlarda bulundular. 

(Iğdır Doğuş Gazetesi)

(TYK)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Iğdır kayyımı hayvan pazarını ihalesiz kiraya verdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir