İkinci Van depreminde yaşamını yitiren gazeteci Yılmaz anıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van depreminde hayatını kaybeden gazeteci Sebahattin Yılmaz mezarı başında anıldı.

Van‘da 9 Kasım 2011’de meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde çöken Bayram Oteli‘nde 52 yaşında yaşamını yitiren gazeteci Sebahattin Yılmaz, vefatının 11. yılında Erzurum’da mezarı başında anıldı. Anmaya Erzurum Valisi’nin yanı sıra çok sayıda gazeteci de katıldı. Okunan duaların ardından Yılmaz’ın mezarına çiçek bırakıldı.

İkinci Van depreminde yaşamını yitiren gazeteci Yılmaz anıldı - AA 20221109 29392074 29392072 VAN DEPREMINDE HAYATINI KAYBEDEN GAZETECI SEBAHATTIN YILMAZ MEZARI BASINDA ANILDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Erzurum’un büyük bir değerini kaybettiğini ifade ederek şunları kaydetti:

“Basın emekçisi olarak bilinen Sebahattin Yılmaz kardeşimiz kendi alanında uzmandı. Vefatının 11. yılında kabri başında dua ederek kendisini saygıyla andık. Mesleğine bağlı, özgüveni olan ve tarafsız bir muhabir olan Yılmaz kardeşimizi basın şehidi olarak görüyoruz. İnancımız gereği büyük felaketlerde hayatını kaybedenler, medeniyet anlayışımız gereği şehit sayılıyor. Basın şehidimizi rahmetle anıyoruz. Geride kalanlarına sağlık, afiyet ve hayırlı, güzel ömürler diliyoruz.” (AA)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İkinci Van depreminde yaşamını yitiren gazeteci Yılmaz anıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Avatar
    9 Kasım 2023, 12:55

    […] depreminde hayatını kaybeden gazeteci Sebahattin Yılmaz, mezarı başında […]

    Cevapla
  2. Avatar
    9 Kasım 2023, 15:24

    […] 9 Kasım 2011’de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depreme ilişkin anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, DHA muhabirlerinin de […]

    Cevapla