Katledilen 5 kişinin olayında yeni gelişme: Gözaltı sayısı 6’ya ulaştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mardin’de saldırıya uğrayan araçta katledilen 5 kişinin cenazeleri memleketleri Duhok’a ulaştı. Cenazeler 2 ayrı mezarlıkta toprağa verilirken, gözaltı sayısı 6’ya ulaştı.

Mardin İpekyolu’nda uğradıkları silahlı saldırıda öldürülen 5 kişinin cenazeleri Duhok’a götürülerek toprağa verildi. Olayda gözaltına alınanların sayısı ise, 6’ya yükseldi. 

Katledilen 5 kişinin olayında yeni gelişme: Gözaltı sayısı 6’ya ulaştı - silahli saldiri mardin

Mardin’de  Nusaybin ve Kızıltepe ilçeleri arasındaki Durakbaşı mevkiinde gece saatlerinde Irak plakalı bir araca dönük gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu araçta bulunan ve Irak’a kayıtlı Hindirin Abdullah Salih (39), Wahida Haydar Casim (63) ve Abdullah Saleh Mustafa (69) olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan Çimen Şahin Halid (75) ve ardından Elazığ’a sevk edilen Ahmed Celaleddin İbrahim (45) de tedavi gördükleri hastanede yaşamını yitirdi. Yaşamını yitiren 4 kişinin otopsi işlemleri Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılırken, Ahmed Celaleddin İbrahim’in otopsi işlemleri ise Elazığ’da yapıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Elazığ’da yakınlarına teslim edilen İbrahim’in cenazesi Mardin’e getirilerek, burada bulunan 4 cenaze de aynı araca yüklendi. Cenazeler, ardından Duhok kentine götürülmek üzere Habur Sınır Kapısına doğru yola çıkarıldı. 

Cenazeler, bu sabah saat 02.00 sularında Halil İbrahim Kapısı (Habur) üzerinden Duhok’a ulaştırıldı.

Gözaltı sayısı 6’ya yükseldi 

Öte yandan olaya dair gözaltına alınanların sayısı ise 6’ya yükseldi. Gözaltına alınan M.Y., A.Y., A.K., Z.K., M.Ş., F.A.’nın Oğuz Jandarma Karakolu’ndaki ifade işlemleri ise devam ediyor. 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Katledilen 5 kişinin olayında yeni gelişme: Gözaltı sayısı 6’ya ulaştı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir