Saadet Partisi: Van’da kaynaklar çarçur ediliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Van İl örtüğü Son yıllarda Maraş Caddesi üzerinde yapılan çalışmalar yapboz çalışmalarına örnek dile getirerek, kentin kaynaklarının çarçur edildiğine dikkat çekti.

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, haftalık basın toplantısında kentteki temel sorunlara dikkat çekti. Maraş Caddesinde ki çalışmalar, yapılan atamalar ve kent meydanın yapımıyla ilgili yaşanan sorunlara dikkat çeken İlhan, yetkililerden yaşanan sorunlarla ilgili açıklama yapmalarını istedi. İlhan, açıklamada şu sorulara cevap istedi.

1- Caddenin orta refüjün de ki çiçek saksıları niçin söküldü? Söküm işine ne kadar para harcandı?

2- Saksıların yerine serme çim toprak getirildi, serilen çim neden kaldırıldı? Serme ve sökme işlemlerine ne kadar para harcandı?

3- Serme çim kaldırılarak neden beton karo döşendi? Kent neden bu denli betonlaştırıldı, karo işlemine ne kadar para harcandı?

4- Saksılar sökülüp çöpe atılırken yerine basit komik ve kent estetiğine uymayan mini saksılar için ne kadar para harcandı?

5- Son olarak geçtiğimiz hafta içinde bir yıl önce kaldırılan saksıların yerine bu kez kent estetiğine uymayan basit, çürümeye müsait, mimari özelliği olmayan devasa metal saksılara neden karar verildi?

6- Tüm bu işlerde çöpe giden paraların hesabını kim verecek?

7- Büyükşehir Belediyesinin 36OO ek göstergeli kadrolarına bir kurumdan geçiş yapan imtiyazlı kişilerde hangi kriterler arandı. Bu geçişlerin arkasında kim ya da kimler var?

8- Van kamuoyunda Büyükşehir Belediyesinde ki atama ve görevlendirmelerin iktidar partisinin içinde ki siyasi dengelere göre yapıldığı iddiaları doğru mu?

9-Van Büyükşehir Belediyesince yapılan toplantılarda en yetkili isimler Kent Meydanı Projesinin bir kişinin mahkemeye vererek engellediğini belirtiyor. Van’ın kalbindeki devasa projeyi engellediğini belirttiği bu ismi neden açıklamıyor?

Belediyenin kalabalık yönetim kadrosu ve kenti tanımayan danışmanlarla beraber kaynakları çarçur edilmekte ve kentimiz kötü yönetilmektedir.”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Saadet Partisi: Van’da kaynaklar çarçur ediliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir