Savcı Sayan’a tehdit: Tüm kirli çamaşırlarını meydana dökeceğim

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Savcı Sayan’a tehdit: Tüm kirli çamaşırlarını meydana dökeceğim

Ağrı 1970 Spor” Başkanı Mehmet Yıldırım, “Konuşursam Savcı Sayan’ın tüm kirli çamaşırlarını meydana dökeceğim” dedi. Yıldırım, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslenerek Savcı Sayan’ın görevden alınmasını istedi.,

Geçtiğimiz günlerde yaptığı istifa çağrısını yineleyen Yıldırım, Instagtam hesabından yaptığı paylaşımda “Ağrı halkını son kez bir açıklama yapıyorum. Cumhurbaşkanımıza ve iç işleri bakanımıza yalvarıyorum bu savcı sayan belasından bizleri kurtarın sizlerin ismini kullanıyor bizleri devlet üzerinden tehdit ediyor bizler ve ağrı halkı devletin büyüklüğünün farkında adaletinin farkında Ağrı spor ağrı halkı savcı sayandan korkmadığı gibi zulme de boyun eğmeyecek bu kez konuşursam savcı sayanın tüm kirli çamaşırlarını meydana dökeceğim savcı sayan aklını başına topla beni tehdit etme devlet senin haksız olduğunu biliyor istifa et git yoksa alınman için ben gerekli şeyleri yapacağım” ifadelerin kullandı.

“Ağrı 1970 Spor”un devri, belediye başkanı Savcı Sayan ile kulüp başkanı Mehmet Yıldırım arasında anlaşmazlığa neden olmuş durumda.

Sosyal medyada gündem olmuştu

Sayan ile korumalarının Yıldırım ailesi ile bir tartışma yaşadığı, tartışmada darp edildikleri öne sürülüyor. İddiaya göre, olay karakolda bitti ve Sayan ile korumaları, tartışmanın ardından karakola giderek şikayetçi oldu.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Sayan ile korumalarının sokakta kalabalık bir grup halinde yürüdüğü ve bazılarının elinde Kalaşnikof tüfek olduğu görülüyor. Mehmet Yıldırım, konuyla ilgili karakolda ifade verdiğini duyurmuştu.

Kaynak: Rudaw

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Savcı Sayan’a tehdit: Tüm kirli çamaşırlarını meydana dökeceğim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir