Seyir halindeki araca saldırı: 4 ölü 1 yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mardin’in İpekyolu’nda Irak plakalı bir araç seyir halinde iken uzun namlulu silahlarla tarandı. Araçta bulunan Iraklı 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır şekilde yaralandı.

Mardin’de İpekyolu’nda seyir halindeki Irak plakalı bir araç gece saat 00.30 sularında kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla tarandı. Edinilen bilgilere göre İpekyolu üzerinde seyir halinde olan araç Nusaybin ve Kızıltepe ilçeleri arasındaki Durakbaşı mevkiinde kimliği belirsiz kişiler tarafından tarandı. Araçta bulunan ve Irak nüfusuna kayıtlı oldukları belirtilen 5 kişiye kurşunlar isabet etti. Araçta bulunan 4 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 1 kişi ise ağır yaralandı. 

Kimliği belirsiz kişiler ise, olay yerinden araçla uzaklaştı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ile Jandarma sevk edildi. Sağlık ekipleri hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna, yaralılar da hastaneye kaldırıldı.

Rudaw muhabiri, hayatını kaybedenlerin Duhoklu olduğunu aktardı. Saldırıda hayatını kaybedenler, Wahide Haydar (65), Abdullah Sali (65) eşi Çimen Şahin ve kızları Hind Abdullah olduğu öğrenildi. Yaralının da Wahide Haydarîn oğlu Ahmed Bêzeli (44) olduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Seyir halindeki araca saldırı: 4 ölü 1 yaralı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir