SP: Kentte yardım kömürleri dağıtılmadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SP İpekyolu İlçe Başkanı Vahit Uce, kentte yurttaşların durumuna dikkat çekerek, “Kış bitmesine rağmen halen birçok aileye kömür desteği verilmedi” uyarısında bulundu.

 Saadet Partisi Van İl Başkanlığı haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi. İpekyolu İlçe Başkanı Vahit Uce tarafından yapılan açıklamada, son günlerde ev ziyaretleri kapsamında birçok aileyi ziyaret ettiğini ve sıkıntılarını dinlediğini ifade etti.  Özellikle kışın ağır geçtiği kentte birçok ailenin ısınma konusunda sıkıntı yaşadığını belirten Uce, “İpekyolu ilçesinde merkezi mahalleler dışında bulunan birçok vatandaşın evinde doğalgaz bulunmadığı için kömürle ısınmak zorunda kalmaktadır. Birçok aile yardım olarak verilen kömürlerle ısınmak zorunda kalmaktadır.” Dedi.

Bu yıl yardım kömürlerinin bir kısmının dağıtıldığına hala önemli bir kısmının da dağıtımının yapılmadığını da dile getiren Uce, dağıtılan kömürlerin içinde çok fazla taş çıktığını belirtti.

Dağıtılan kömürün kalitesinin düşük olduğunu ifade eden Uce,  “kömür yardımı yapılan ailelere ya daha kaliteli kömür dağıtılmalı ya da kömür yerine para verilmelidir. dedi.

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SP: Kentte yardım kömürleri dağıtılmadı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir