Van AK Parti’de Toplu istifa

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van AK Parti Erciş İlçe Başkanı Nedim Sağlam, Erciş AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nesibe Beyaztaş, 45 üye 101 sandık sorumlusu ve 1029 mahalle temsilcisi istifa etti.

Van AK Parti Erciş İlçe Başkanlığından istifa eden Nedim Sağlam, “Halkın sorunlarını çözmemize müsaade etmediler” diyerek, “Bizler halkın sorunlarını çözmek için mücadele ederken, bunlar halkın sorunlarını çözmemize müsaade etmediler, kurumlara baskı yaparak, bu adamı dinlemeyin ve dediği sorunları çözmeyin dediler.” açıklamasını yaparak istifa ettiğini duyurdu.

Van AK Parti Erciş İlçe Başkanlığından istifa eden Nedim Sağlam yaptığı açıklamada; “Kıymetli yol arkadaşlarım, Kıymetli basın mensupları, Kadirşinas Erciş halkı, Hepinizi sevgi ve saygılarım ile selamlıyorum.

Geçmişten bugüne her zaman Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında oldum. İnandığım bu dava uğruna yıllarca mücadele ettim. Hiçbir kirli ilişkinin içinde yer almadım. Ülkemin ve memleketimin yararına olan her türlü proje ve çalışmanın içinde olmaktan büyük onur duydum. 5 yıl belediye meclis üyeliği, 2 dönem İlçe Seçim Koordinasyon Başkanlığı ve 2 yıl ilçe başkanlığı görevlerini büyük bir sorumluluk bilinciyle yerine getirdim.

Kaynak:vanhavadis.com

(SG)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van AK Parti’de Toplu istifa

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir