Van Sporda iktidar kavgası sürüyor: Servet Yenitürk görevinden istifa etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vanspor Kulübünde yaşanan iktidar tartışmaları devam ederken, son olarak eski kulüp başkanı Servet Yenitürk yönetimi hedef alan bir açıklamayla görevinden istifa etti.

Van Havadis Gazetesi’nde yer alan habere göre, Vanspor Başkanı Mehmet Avcı’nın göreve geldikten sonra tek başına kararlar aldığı, yanlış politikalar izlediği, transferlere yüklü paralara harcadığını iddia eden eski kulüp başkanı Servet Yenitürk, yönetim kurulu görevinden istifa etti. TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, hedefleri, transferleri, oyun anlayışı ve kulüp çalışmalarından ziyade, yaklaşık 1 yıldır eski ve yeni başkanların karşılıklı açıklamaları ve birbirilerini suçlamaları ile gündeme geliyor.

Geçtiğimiz sezon 3 kongre yapmasına rağmen yeni yönetimini belirleyemeyen, kulübün feshedilmemesi adına yeniden kısa süreliğine başkan seçilen Servet Yenitürk, daha sonra kendisinden sonraki kulüp başkanı Seyithan İzsiz’in yönetiminde yer almıştı. Ancak iki kulüp başkanının karşılıklı eleştirileri, akabinde Seyithan İzsiz’in istifasının ardından görevi Mehmet Avcı devralmıştı.

Mehmet Avcı’nın göreve geldikten sonra tek başına kararlar aldığı, yanlış politikalar izlediği, transferlere yüklü paralara harcadığını iddia eden eski kulüp başkanı Servet Yenitürk, yaptığı açıklama ile yönetim kurulu görevinden istifa etti.

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van Sporda iktidar kavgası sürüyor: Servet Yenitürk görevinden istifa etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir