Van’da çocuğuna şiddet uygulayan anne ve erkek arkadaşı tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Van’da N.B.H. isimli 2,5 yaşındaki çocuğuna şiddet uyguladığı gerekçesiyle annesi Z.H., ve erkek arkadaşı S.A., tutuklanırken, çocukla ilgili olarak kayıtlarda basit tıbbi müdahale ile giderilemez şekilde yaralandığı, bir gözünün tamamen morarıp, kapandığı, durumunun ‘vahim’ nitelikte olduğu yer aldı. 


Çocuğun annesi Z.H., verdiği ifadesinde, birlikte yaşadığı ‘eşim’ dediği S.A.’nın daha önce oğluna birkaç tokat attığını belirterek, “Ancak daha önce hiç bu şekilde darp etmemişti. Olay günü oğlum banyoda düşüp ağladığında eşim bana ‘gözünü korkutayım ki bir daha yapmasın’ dedi. Ben eşimi engellemek için üstüne kapandım fakat bu kadar engelleyebildim. Ben suça iştirak etmedim” dedi. 


Birlikte yaşadığı Z.H.’nin oğluna şiddetten tutuklanan S.A., ise “Çocuğun yüzündeki izler banyoda düşmesi neticesiyle meydana gelmiştir. Vücudu hassastır. Bu nedenle en ufak bir darbe vücudunda ize neden olmaktadır. Bunların benimle bir ilgisi yoktur. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum” dediği öğrenildi.

İfade işlemlerinden sonra her iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, darp edilen çocuk ise koruma altına alındı.

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da çocuğuna şiddet uygulayan anne ve erkek arkadaşı tutuklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir