Vanspor FK’dan 6 maç sonra galibiyet

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta oynadığı 17 maçlık periyotta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Vanspor FK, 6 maç sonra İnegölspor karşısında aldığı 3-1’lik galibiyet sonrası lige geri dönüş yaptı.

VAN-TFF 2. Lig Kırmızı Grupta oynadığı 17 maçlık periyotta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan temsilcimiz Vanspor, ilk devrede son iki maçına çıktı. Vanspor FK, 6 maç sonra aldığı muhteşem bir galibiyetle lige geri döndü. Sahasında İnegölspor’u konuk eden Vanspor FK, Hamza Küçükköylü ve Furkan Polat’ın şık golleri ile taraftarları umutlandırdı. Dakika 58’de Hamza Küçükköylü’nün yaklaşık 65 metreden attığı şık golü dakika 75’de Furkan Polat şenlendirdi.  Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda 13.00’te İnelgöspor‘la karşı karşıya gelen Vanspor, taraftarının desteğiyle bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyordu.

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayan karşılaşmayı, Mehmet Türkmen, Mücahit Değermenci, Sabri Üstünel ve Cansu Tiryaki hakem dörtlüsü yönetti.

Vanspor FK, aldığı galibiyetle puanını 29’a yükselterek ligde 10. sırada yer aldı. İnegölspor ise 24 puanla ligde 12. sırada yer aldı. Vanspor FK, 26 Aralık 2021 Pazar günü Niğde Anadolu FK’ya konuk olacak.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vanspor FK’dan 6 maç sonra galibiyet

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir