Yangında yaşamını yitirenlerin cenazesi ailelerine teslim edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da bir evde çıkan yangında hayatını kaybeden kadın ile 8 çocuğun cenazeleri, otopsi işleminin ardından ailelerine teslim edildi.

Bursa’nın Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi’nde 4 katlı binanın birinci katındaki yangında ölen, mülteci olan Suriyeli iki aileye mensup 9 kişinin cenazelerinin Bursa Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemleri tamamlandı.

Anne Amina Eltaha Elmuse (31), çocukları Yasir (1), Ahmed (4), Gerem (6), Merem (9), Ali (10) ve Muhammed Aljasem (3) ile evde misafir olarak bulunan yeğenleri Ahmed (10) ve Ali El Cesim’in (11) cenazeleri, otopsi sonrası toprağa verilmek üzere yakınları tarafından alındı.

Otopside, çocuklardan yaşları birbirine yakın 4’ünün kimlik teşhisi yapılamaması nedeniyle defin işleminin numaralandırılarak yapılacağı, DNA tespitleri tamamlandığında kimliklerinin belirleneceği öğrenildi.

Anne ile 8 çocuğun cenazeleri, Mihraplı Camisi’nde öğle vakti kılınacak namazların ardından Erdoğanköy Kent Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Törene, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katılacak. (Rudaw)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yangında yaşamını yitirenlerin cenazesi ailelerine teslim edildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir