Yeşil Sol Parti Muş adaylarından mitinge davet

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yarın yapılacak mitinge katılım çağrısı yapan Muş milletvekili adayları, “Miting alanında bir araya gelerek kararlı duruşumuzu gösterelim” dedi.

Muş’ta, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), yarın Kobanê Meydan’ında, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve kentin milletvekili adaylarının katılımıyla miting düzenleyecek. Kentin milletvekili adayları, hazırlıkların tamamlanan mitinge katılım çağrısında bulundu.

Yeşil Sol Parti Muş adaylarından mitinge davet - mus 26 04 2023 mus mitingine cagri4

‘Jin, Jiyan, Azadî felsefesiyle alanda olacağız’ 

Yeşil Sol Parti milletvekili adaylarından Sümeyye Boz, kadının gücüyle AKP iktidarını göndereceklerini belirtti. Boz, 27 Nisan’da Mûş’ta gerçekleştirecekleri mitinge katılım çağrısı yaparak, “Bu miting tarihi bir miting olacak, başarımızın, zaferimizin önünü açacak. Miting alanında özellikle kadının gücünün önde olmasını istiyoruz. Kadın hakları, kadın üzerinde yürütülen politikalar ve İstanbul Sözleşmesi için alanlarda haykıracağız. ‘Jin, jiyan, azadî’ felsefesiyle alanda olacağız” diye konuştu.

‘Herkesi mitinge bekliyoruz’

Kentin milletvekili adaylarından Sezai Temelli ise, “Büyük Mûş mitingini Belediye önünde gerçekleştiriyoruz. Orada yan yana gelerek, dosta, düşmana gücümüzü, kararlı mücadelemizi ve bu seçimlerde Yeşil Sol Parti ile olan irademizi bir kez daha ortaya koyacağız. Kadınları, gençleri, çocukları ve diğer herkesi mitinge bekliyoruz. Serkeftin ya me ya” diye belirtti.

Yeşil Sol Parti Muş adaylarından mitinge davet - mus 26 04 2023 mus mitingine cagri2

‘Güçlü bir katılım olmalı’

Muş, ilçe ve köylerindeki yurttaşlara mitinge katılım sağlamaları için çağrıda bulunan Serhat Dursun da, şöyle konuştu: “Özellikle Mûş merkez çevre köy ve ilçelerin güçlü bir şekilde bu mitinge katılım sağlamalarını istiyoruz. Kadınıyla, genciyle, çocuğuyla ve yaşlısıyla her kesimden mitinge katılım sağlaması gerekir. Konuk katılımcılarımızı güçlü bir şekilde karşılamalıyız. Serkeftin ya me ye.” (MA)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yeşil Sol Parti Muş adaylarından mitinge davet

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir