Yeşil Sol Parti’den oto sanayi sitesine ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşil Sol Parti’nin seçim çalışmaları aralıksız sürüyor. Milletvekili adayları, Van Sanayi Sitesi yönetimini ve esnaflarını ziyaret etti. Yoğun ilgiyle karşılanan Yeşil Sol Parti milletvekili adayları ve beraberindeki heyet,  yönetim ve esnaflarla sorunlara ilişkin görüş alış-verişinde bulundu.

Yeşil Sol Parti, seçime sayılı günler kala seçim çalışmalarının temposunu her geçen gün daha da artırarak devam ediyor. Tüm ilçeler ve bağlı mahallelerde çalışmalarını sürdüren Yeşil Sol Parti, bugün de kentte bulunan oto sanayi sitelerinin yönetimini ve esnaflarını ziyaret etti. Ziyarete Yeşil Sol Parti il Eşsözcüleri Gönül Uzunay, Veysi Dilekçi, Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, DBP, HDP Tuşba ilçe örgütü yöneticileri ile milletvekili adayları Gülcan Kaçmaz Sayyiğit, Gülderen Varlı, Havin Kiye, Zülküf Uçar, Sinan Çiftyürek, Mahmut Dindar, Taylan Ertaş katıldı.

Yeşil Sol Parti’den oto sanayi sitesine ziyaret - yesil sol esnaf ziyaret 2

‘Esnafımızla beraber halk da büyük sorunlar yaşıyor’

Yeşil Sol Parti heyeti, ilk olarak Van Eski ve Yeni Oto Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetimini ziyaret etti. Parti heyetini, Van Oto Sanayi Sitesi Başkanı Muhittin Yıldız ve yönetimi karşıladı. Geniş katılım sağlanan ziyarette; kooperatif başkanı Yıldız esnafın sorunlarına ilişkin Yeşil Sol Parti heyetine bilgilendirmelerde bulundu. Döviz kurundaki artış sonrası sanayi sitesi esnafının iş potansiyelinin büyük oranda düştüğünü belirten Yıldız, “Esnafla beraber aracı olan ve bir şekilde tamir işlemi gerektiren her insan büyük zorluklar yaşıyor. Esnaf kepenk kapatma noktasını çoktan aşmış. Hükümet şuan için kamuoyuna sunduğu vaatlerin ve halihazırda yaptıklarını söylediklerin hiçbir şeyin inandırıcı gelmiyor. Seçime sayılı günler kala Karadeniz’de gaz bulduklarını söylüyorlar peki sormazlar mı insana madem gaz vardı ve sen de 21 yıldır iktidarsın niye çıkarmadın. Halk ve esnaf değişimden yana. Bu talep 14 Mayıs’ta da sandıklara yansıyacaktır” diyerek iktidar politikalarına tepki gösterdi.

Yeşil Sol Parti’den oto sanayi sitesine ziyaret - yesil sol esnaf ziyaret 3

‘AKP-MHP iktidarından kurtulmak gerek’

Ziyarette konuşan Yeşil Sol Parti Eşsözcüsü Veysi Dilekçi, ülke genelinde ve özellikle bölge illerinde ekonomik kriz halinin başta halk olmak üzere tüm üretim alanlarında büyük sıkıntılara neden olduğunu söyledi. AKP-MHP iktidarının başta siyasi anlamda yarattığı çatışma ve kaos halinin yaşamın tüm alanlarına sirayet ettiğine dikkat çekti. Dilekçi, bu ekonomik buhran halinden kurtulmanın tek yolunun her türlü yolsuzluğu, hukuksuzluğa bulaşmış AKP-MHP iktidarından kurtulmak olduğunu söyledi.

Yeşil Sol Parti’den oto sanayi sitesine ziyaret - yesil sol esnaf ziyaret 4

Yeşil Sol Parti milletvekili adayları ve parti yöneticileri yedi ayrı kola ayrılarak tüm sanayi sitesi esnafını ve emekçilerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Vekiller esnafın ve emekçilerin yaşadığı sorunların çözüm adresinin ve tarihinin 14 Mayıs seçim günü sandıklar olduğunu iletti.

Esnaf ve emekçilerin büyük bir ilgiyle karşıladığı milletvekili adayları eski ve yeni oto sanayi sitelerinin tüm esnafını ziyareti sonrası sanayi bölgesinden ayrıldı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yeşil Sol Parti’den oto sanayi sitesine ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir