30 yıllık husumet barışla noktalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars’ın Susuz ilçesinde Üzeyir ve Gezici aileleri 30 yıllık husumeti barış yemeği ile noktaladı.

Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi, aileler sıkı sıkıya sarılarak yeni dostlukların temelini attılar.

Bir otelde gerçekleştirilen barış yemeğine Kars Ticaret Borsası Başkanı Metin Durmuş, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Eren Alp, Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük, aile büyükleri ve emniyet güçleri katıldı.

Üzeyir ve Gezici ailelerinin birbirleriyle tokalaşıp sarılmalarından sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti sunuldu, dualar edildi ve her iki aile fertlerine ve kalıcı barışa emek verenlere teşekkür edildi.

Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Eren Alp, “Kars’ımızın iki kıymetli ailesi olan Üzeyir ve Gezici ailelerimizin yıllardan beri süren küslüğünü bugün sonlandırmak münasebeti ile katılmış olduğumuz barış organizasyonunda yer alan ve emek harcayan her iki aile büyüklerimiz başta olmak üzere yer alan bütün katılımcılara teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük de “İki aileyi de yakinen tanıyorum. İki ailede benim için dostlarımdır. Uzun yıllardır süren husumetin bugün barışla noktalanması bizleri memnun etti. Barış için emek veren bugün burada bulunan herkese tek tek teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.

Ticaret Borsası başkanı Metin Durmuş ise “Bugün burada bu önemli birlikteliğe tanık olmamız hepimizi sevindirmiştir. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.(Kars Pusula)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
30 yıllık husumet barışla noktalandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir