Ağrı’da çocuklar üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde bowling oynayıp sinema filmi izleyen ana sınıfı öğrencileri, gastronomi bölümü mutfağında pizza yapımını öğrendi.

Ağrı’nın köylerde yaşayan ana sınıfı öğrencileri, bir gün beraber oldukları üniversiteli gençlerle kampüste eğlenceli zaman geçirdi. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) koordinesinde İktisadi ve İdari Bilimler Kulübü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kulübü ve Kalite Kulübü iş birliğiyle köylerdeki çocuklar için etkinlik düzenlendi.

Ağrı’da çocuklar üniversite öğrencileriyle bir araya geldi - AA 20221228 29852656 29852652 AGRININ KOYLERINDE YASAYAN COCUKLAR BIR GUNLERINI UNIVERSITELILERLE GECIRDI

Bu kapsamda Hamur ilçesine bağlı Aşağı Deredibi ve Yukarı Deredibi köylerinde eğitim gören ana sınıfı öğrencileri öğretmenleriyle üniversiteye getirildi. Minik öğrenciler, kampüsteki Yaşam Merkezi’nde bowling oynadı, ardından sinema filmi izledi.

Öğrenciler, daha sonra gastronomi bölümü mutfağında bu bölümün öğrencileriyle pizza yapımını öğrendi. Yapılan pizzaları yiyen çocuklara, meyve ve çeşitli ikramlar yapıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alperen Kayserili, gazetecilere, etkinlikle öğrencilerin keyifli vakit geçirdiğini söyledi. Öğrencilerin çok mutlu olduğunu ifade eden Kayserili, “Az gelişmiş veya imkanları az olan bölgelerde yetişmiş olan bu gençlerimizin üniversitemizin imkanlarından faydalanabilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Desteklerinden dolayı öğretmenlerimize ve Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz” diye konuştu. (AA)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ağrı’da çocuklar üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir