1. Haberler
  2. Güncel
  3. AKP Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arvas: Kayyım olarak atanmak istemiyorum

AKP Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arvas: Kayyım olarak atanmak istemiyorum

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Proje tanıtım toplantısında konuşan AKP Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, seçimle başa gelmek istediğini belirterek, asla kayyım olarak atanmak istemediğini kaydetti.

 

AKP Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas Van’da bir otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi. AKP İl Başkanı Emre Güray ile yöneticilerinin de katıldığı toplantıda konuşan Arvas, 20 yıldır Van Büyükşehir Belediyesi’ni kazanamadıklarını belirterek, “Van’ı Ak belediyecilikle buluşturma zamanı geldi,” dedi. Göreve gelmesi durumunda emeklilere ve gazetecilere yönelik ciddi çalışmalar yürüteceklerini de belirten Arvas, kayyım olarak atanmak için değil kazanmak için aday olduğunu söyledi.

 

‘Kayyım fikri bitmiştir’

Beytülmala bekçi olarak gelmek istediğini de vurgulayan Arvas, “Ben aday olduğumda ilk dile getirdiğim şey beytülmala bekçi olmaya geldiğimi söylemekti. Ben israfın önüne kesinlikle geçeceğim. Günlerdir büyük bir seferberlikle çalışma yürütüyoruz. Artık bu kentin hak ettiği yere gelmesi gerekiyor. Bu da AK belediyecilikle olacaktır,” dedi.

Arvas’ın konuşmasından sonra bir gazetecinin, “Toplumda, ‘Abdulahat Arvas zaten kazanmayacağını biliyor. İkinci olup kayyım olarak atanmak isteniyor algısı var,’ sorusuna cevap veren Arvas, ‘bana göre kayyım fikri bitmiştir. Ben bunu çok net söylüyorum. Ben kazanmak için aday oldum kayyım olmak için gelmedim. Bu halka hizmet vermek için geldim.  Asla kayyım olarak atanmak istemiyorum’” cevabını verdi.

 

Kayyımın iyi hizmet yaptığı iddiasında da bulunan Arvas, “Kayyımlar iyi hizmetler yaptı. Ama siyaseten tartışıla bilinir,” dedi.

 

Gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantı soru cevap şeklinde son buldu.

 

 

 

 

 

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arvas: Kayyım olarak atanmak istemiyorum
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir