AKP Van milletvekiline ‘yolsuzluktan’ fezleke

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Van Milletvekili Abdulahat Arvas hakkında hazırlanan fezlekenin, deprem döneminde kentte firmasının dahil olduğu bir taşıma ihalesinden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Van Milletvekili Abdulahat Arvas hakkında hazırlanan fezleke Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunuldu. AKP’li Arvas’ın dokunulmazlığının kaldırılması istenen fezlekenin detayları da ortaya çıktı. Hazırlanan fezlekenin Van’da 2011 yılında yaşanan deprem döneminde yaşanan taşıma ihalesinde meydana gelen usulsüzlükle alakalı olduğu kaydedildi. Kent gündeminde tartışmaya neden olan fezlekenin yankıları devam ederken, AKP’li Arvas konuyla ilgili yerel bir gazeteye açıklamalarda bulundu.

Dava İstanbul’dan açıldı

Olayın direk kendisiyle alakası olmadığı iddiasında bulunan Arvas, “Söz konusu dava, 2011 yılında İlimizde meydana gelen depremler döneminde firmamıza nakliye hizmeti veren İstanbul merkezli bir firmaya açılmıştır. Yapılan sözleşme gereği ticari faaliyetimize konu yük taşımacılığı dışında tanımadığımız söz konusu nakliye firmasına yönelik yapılan soruşturmada, nakliye bedeli olarak kesilen veya banka aracılığıyla ödediğimiz belgeler ilgi tutularak sahibi olduğum firma hukuki sürece dahil edilerek, bugüne kadar gelmiştir” dedi.

Olayın gündem olmasına da tepki gösteren Arvas, dokunulmazlığının kaldırılması için dilekçe vereceği iddiasında bulundu.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP Van milletvekiline ‘yolsuzluktan’ fezleke

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar

    Ya ben de Arvas’ın haberini okudum. Sizin iddianızla hiç bir ilgisi yok. Nakliye işini evirip çevirip Taşıma ihalesi gibi apsürt bir konuya çevirtmişsiniz.

    Bu toprakların koyun görünümlü kurtları

    Cevapla