AKP’li Seyithan İzsiz İyi Parti’den aday oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vanspor Futbol Kulübü eski başkanı ve eski AKP’li Seyithan İzsiz, İyi Parti‘den İstanbul 3. Bölge 2’nci sıradan aday oldu.

Vanspor Futbol Kulübü eski başkanı ve iş insanı Seyithan İzsiz, İyi Parti‘den İstanbul 3. Bölge 2’nci sıradan aday oldu.

Seyithan İzsiz kimdir?

1976 Van-Çatak doğumludur. İş insanı ve Siyaset Bilimcidir Evli ve 3 çocuk babasıdır. İş hayatının yanı sıra Siyaset ve Sivil Toplum kuruluşlarında da aktif rol alan İzsiz, Van Federasyonu Kurucu Başkan’ı, Doğu-Güneydoğu Üst Çatı Kuruluşu Başkan Yardımcılığı yapmıştır. İzsiz ayrıca Van Spor Kulüp Başkanlığı, Beylikdüzü Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı, Esenyurt İl Dernekler Birliği Üyeliği, Beylikdüzü Gönüllüleri Vakfı Kurucu Başkanı ve İstanbul Doğu-Güneydoğu Federasyonu Kurucu Üyeliği vazifesinde bulundu.

Siyasi geçmişine 2003 yılında Ak Parti Gençlik Kollarında başlayan İzsiz, gençlik kolları ve ana kademe ilçe başkan yardımcılığı, 2009 yılında Beylikdüzü Belediye Başkan A.Adaylığı, 2014 yılında Beylikdüzü ve İ.B.B meclis üyeliği, 2018 yılında Milletvekili A. Adaylığı, 2019 yılında Esenyurt Belediye Başkan A. Adaylığı olan İzsiz, 2 Dönem İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyeliği yaptı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’li Seyithan İzsiz İyi Parti’den aday oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir