Bahçeli’den Dilber çıkışı: Komplo emaresi taşıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazıp  başrolünde yer aldığı “İnci taneleri” dizisi hakkında, “Astronot Alper Gezeravcı kardeşimizin uzaya gittiği, Türkiye’nin başını yükseklere çevirdiği şu dönemde; bir dizi film vasıtasıyla Dilber karakterinin servis edilmesi de bir başka örtülemez çelişki ve zamanlama itibarıyla manidar bir komplo emaresi taşımaktadır” dedi.

 

Bahçeli, Manisa’da, “Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin” sloganıyla düzenlenen açık hava toplantısında konuştu. Alper Gezeravcı’nın uzayda yaptığı çalışmaları hatırlatarak Türkiye’nin başını yükseklere çevirdiği bu dönemde bir dizi film vasıtasıyla ‘Dilber’ karakterinin servis edilmesinin de zamanlama itibarıyla “manidar bir komplo emaresi taşıdığını” savunan Bahçeli, “Astronot Alper Gezeravcı kardeşimizin uzaya gittiği, Türkiye’nin başını yükseklere çevirdiği şu dönemde; bir dizi film vasıtasıyla Dilber karakterinin servis edilmesi de bir başka örtülemez çelişki ve zamanlama itibarıyla manidar bir komplo emaresi taşımaktadır. Gazze’de süren insani felaketler, Ortadoğu’da körüklenen silahlı çatışmalar, ABD ile İran arasındaki sertleşen gerilim, mücavir bölgelerde terör örgütlerinin yuvalanması etrafımızdaki tehdit kuşağının gittikçe genişlediğine, buna karşı da bütün milli güç unsurlarımızla müteyakkız olmamız gerektiğine işaret etmektedir” diye konuştu.

 

“Türkiye’nin karşısındaki mihrak olan Anayasa Mahkemesi”

 

Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesine değinen Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Anayasa Mahkemesi vesayetçi bir tutumla, anayasaya aykırı şekilde, tarihi bir hatanın faili olarak, Atalay’la ilgili hak ihlali kararı vermiş ve tartışmaların fitilini ateşlemiştir. Kriz ve kutuplaşmanın asıl mimarı, asıl tahrikçisi Türkiye’nin karşısındaki mihrak olan Anayasa Mahkemesidir. Nerede bir hain, nerede bir terörist ve suçlu varsa Türkiye’nin varlığına, birliğine ve egemenlik haklarına kim husumet besliyorsa Anayasa Mahkemesi onların hizasındadır ve onların lehine hak ihlali kararlarını cömertçe açıklamaktadır. TBMM, Anayasa Mahkemesinin tahakkümcü ve skandal kararına boyun eğmeyerek söz konusu şahsın milletvekilliğini düşürmüştür. Altını çizerek ifadeye mecburum ki Meclise düşen sorumluluk evvelemirde, anayasadaki çelişkileri ortadan kaldırmaktan ziyade, milli iradenin onurunu, adalet ve hukuk namusunu korumak, kollamak, sonuna kadar da sahiplenmektir. Yeni bir anayasaya duyulan ihtiyaç ortadadır.”

 

“Taksiciyi öldüren vatandaşlıktan çıkarılsın”

 

İzmir’de kendisini soğuk havada üşümesin diye taksiye alan kişinin taksiciyi öldürmesine değinen Devlet Bahçeli, “Taksi şoförümüzü katleden alçağın cezasını çekmekle birlikte vatandaşlıktan çıkartılması, hayat boyunca rezil rüsva şekilde yaşaması adalet ve hakkaniyet mecburiyetidir.”

 

Dilber karakteri:

 

Kanal D’de yayınlanmaya başlayan İnci Taneleri’nde geçen Dilber karakteri “pavyon dansı” ile gündem olmuştu. Pavyonda çalışan bir kadın olan Dilber’i, oyuncu Hazar Ergüçlü canlandırıyor. Kaynak: Rudaw

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçeli’den Dilber çıkışı: Komplo emaresi taşıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir