Bakırhan Van sokaklarını dolaştı: Halk büyük ilgi gösterdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan Van’da esnaf ziyareti gerçekleşti. Halkın yoğun ilgi gösterdiği ziyarette, sık sık polis ile yöneticiler arasında tartışmalar yaşandı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın Serhat bölgesinde başlattığı buluşmalar kapsamında geldiği Van’da bir dizi etkinliklere katıldı. Halk buluşmasından sonra Bakırhan ve beraberindekiler, başta Cumhuriyet Caddesi olmak üzere çarşı merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında polis ile yöneticiler arasında sık sık tartışmalar yaşandı. Polisin yoğun önlem aldığı ziyaretler sırasında, halkın HEDEP heyetine yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti.

 

Sivil toplum örgütleriyle bir araya geldi

 

Esnaf ziyaretinden sonra Bakırhan kentte bir düğün salonunda, kentteki sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geldi. Burada konuşan Bakırhan, yeni bir yönetim olduklarını belirterek, “biz yeni bir yönetimiz göreve geldiğimizde güçlü özeleştiriler verdik. Artık dışarıdan atama olmasın dediniz. Bizde bu karara tamam dedik. Siz yerelden adaylarınız belirleyin. Ama bu yetmez. Partinizin kurumlarınızın etrafında bir araya gelin. Bu kentte bütün belediyeleri alarak kayyımlara gereken cevabı verin” diye konuştu.

 

Serhat News

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakırhan Van sokaklarını dolaştı: Halk büyük ilgi gösterdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir