1. Haberler
  2. Güncel
  3. Best Van’dan yardım çağrısı

Best Van’dan yardım çağrısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gece saatlerinde Kahramanmaraş Pazarcık’da yaşanan ve Türkiye’nin neredeyse üçte birinde hissedilen 7.4’lük depremin ardından acil yardım çalışmaları sürüyor. Bölgeden çok sayıda can kaybı haberleri gelirken Türkiye’de bulunan birçok kuruluş da yardım organizasyonları yapıyor.

Gece saat 04.00 sularında meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7.4’lük depremin ardından birçok yerden yardım çağrısı yapılıyor. Bu yardım çağrılarına cevaben devlet kurumlarının yanı sıra çok sayıda STK, dernek, insiyatif, şirket vb. kuruluş deprem bölgesine yardım götürebilmek için organize oluyor. Best Van Turizm de söz konusu yardımlarla ilgili çağrıda bulundu. Yaptığı çağrıda, Türkiye’nin tüm illerinden deprem bölgesine gönderilmek istenen yardımları ücretsiz taşıyacaklarını aktardı.

Yaşanan depremde merkez üssü olan Kahramanmaraş’ın yanı sıra Gaziantep, Hatay, Malatya, Diyarbakır, Osmaniye, Adana, Şanlıurfa, Kilis, Diyarbakır’da da yıkılan binalar olduğu ve can kayıpları yaşandığı da alınan bilgiler arasında.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Best Van’dan yardım çağrısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir