CHP Van’da sokağa çıktı, esnafa bir dokunup bin ah işitti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


CHP Van İl Başkanı Hakan İlvan, sokağa çıktı, bir dokundu bin dert dinledi. Kent esnafının sorun ve sıkıntılarını dinleyen İlvan, “Daha güzel günleri hep birlikte yaşayacağız. Halkın bize yaklaşımı çok iyi. Umutları Cumhuriyet Halk Partisi’dir” dedi. CHP, en son 1976 yılında Van’da milletvekili kazanmıştı.

CHP Van İl Başkanlığı görevinden milletvekili aday adayı olmak üzere istifa eden Seracettin Bedirhanoğlu’nun yerine İl Yönetim Kurulu tarafından İl Başkanı olarak seçilen Hakan İlvan 40 yılı aşkın süredir CHP’nin milletvekili çıkaramadığı Van’ın sokaklarını gezdi.

CHP İl Başkanı İlvan, ilk iş olarak yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte kısa süre önce parti binasının taşındığı Vali Mithat Bey Mahallesi’ndeki komşu esnafı ziyaret etti. Ziyarete İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Tuşba İlçe Başkanı Şükrü Şahar, CHP Kadın Kolları Başkanı Beyhan Aslan, CHP Tuşba Gençlik Kolları Başkanı Mesut Delen ve çok sayıda partili eşlik etti.

Esnaf anlattı chp il başkanı dinledi

Esnaflar özellikle yaşanan ekonomik krizden dolayı artık iş yapamaz duruma geldiklerini ve girdi fiyatlarının çok yüksek olduğunu belirterek, bir an önce sorunların çözülmesini istedi. CHP İl Başkanı İlvan, esnafın yaşadığı sıkıntıları dinleyerek, sorunlarla ilgili bilgi verdi.

Bütün halkımızın bizimle olmasını istiyoruz”

Esnaf ziyaretleri sonunda gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP Van İl Başkanı Hakan İlvan, “Esnafımız gerçekten zor durumda. Düşen alım gücünden sonra esnafın dayanacak gücü kalmadı. Kredi bataklarında esnafımız mücadele ediyor. İktidar sürecimizde bu sorunların çözülmesi için genel merkezimizde çalışmalar sürüyor. Bizde kendi ilimizde bu çalışmalara destek olmak için esnafımızı ziyaret ediyoruz. Bu süreci iyi bir şekilde geçirip seçimden sonra da bu sorunların hepsini çözeceğimize inanıyoruz. Bütün halkımızın bizimle olmasını istiyoruz” dedi. (Sözcü)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Van’da sokağa çıktı, esnafa bir dokunup bin ah işitti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir