CHP: Van’da vekil çıkarma şansımız çok yüksek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seçim çalışmaları kapsamında Van’a çıkarma yapan CHP Genel merkezi, il yönetimiyle birlikte esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Ziyaret öncesi açıklama yapan Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Van^da milletvekili çıkarma şanslarının yüksek olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), seçim çalışmaları kapsamında Van’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ardından CHP Van İl binasında düzenlenen basın toplantısında ilk olarak söz alan CHP Van İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu,  kentin bütün mahallelerinde çalışma seferberliği başlattıklarını belirtti. Bedirhanoğlu, kentin sorunlarını tespit ederek, çözüm için mücadele ettiklerini dile getirdi.

CHP: Van’da vekil çıkarma şansımız çok yüksek - chp van esnaf ziyaret 1

Bedirhanoğlu’dan sonra konuşan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, de “Türkiye’nin en önemli illerinden biri olan Van kentindeyiz. Bu kentimizin başta turizm, tarım, hayvancılık ve ticaret potansiyelini en iyi bilen bir partinin mensubu olarak Van’a geldik. CHP Genel Merkezi olarak Doğu ve Güneydoğu illerinde milletvekili çıkarma şansımızın yüksek olduğu 11 ili tespit ettik. 11 ilimizde konut, iş yeri, sanayi ve fabrikaları bizzat birebir ziyaret edip, o kentlerde yaşayan insanlarımızın Cumhuriyet Halk Partisinden neler beklediklerini, ilk 100 günde neler yapacağımızı ve bir yılda neler yapacağımızı anlatmak üzere saha çözüm ekibi oluşturduk. 6 tane ilde bu çalışmaları başlattık ve 7’nci il olarak Van’da da çalışmalarımızı başlattık” dedi.

Çalışma seferberliği yürütülecek

Van ilinin toplam 13 ilçesinde bulunan 445 bin 913 iş yeri ve haneye kurmuş olduğumuz 80 kişilik ekiple ziyaret edeceklerini belirten Tüzün, şunları söyledi: “İktidar olduğumuz zaman Van’daki hemşerilerimize neler yapacağımızı anlatacağız. Tabi bunu yaparken de bizden beklentilerini de soracağız. Bunları kayıt altına alacağız.  Önemli bir konumda yer alan Van, 20 yıldır iktidardan bir katkı ve hizmet alamamıştır. Bizi Van’ı ve sorunlarını çok iyi biliyoruz. Türkiye’nin bir vilayetinde çevre yolu bulunurken, Van’da çevre yolu yapmaya teşebbüs etmeyen bir siyasi iktidarla karşı karşıyayız. Bunun yanında kentte 18’nci madde sorunu, altyapı sorunu, arıtma ve stadyum sorunları var. Bu sorunları çözecek iktidarın adresi Cumhuriyet Halk Partisidir. Van teşkilatımızla birlikte 90 gün süren bir çalışma gerçekleştireceğiz. Tespit ettiğimiz sorunlarla birlikte çözüm önerilerimizi sunacağız.”

CHP: Van’da vekil çıkarma şansımız çok yüksek - chp van esnaf ziyaret 2

Konuşmaların ardından CHP’ye katılanlara rozet takılarak Cumhuriyet Caddesi üzerinde esnaf ziyaretlerine devam edildi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP: Van’da vekil çıkarma şansımız çok yüksek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir