Cumhurbaşkanı deprem bölgesinde ‘helallik’ istedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan gittiği Adıyaman’da “İlk birkaç gün arzu ettiğimiz etkinlikte çalışma yürütemedik” diyerek, helallik istedi. 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yanında götürdüğü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte deprem bölgesi Adıyaman’da açıklamalarda bulundu. Felaket sonrası gittiği deprem bölgesinde depremzedelerin ve siyasetçilerin “Devlet yok” tepkilerine hakaret ve küfürlerle karşılık veren Erdoğan, bu kez helallik istedi. 

‘Helallik istedi’

Erdoğan, Adıyaman’da AFAD çadırına 10 Şubat’ta yaptığı ziyareti hatırlatarak, “O günden bugüne Adıyaman çok değişti. Dünyada eşi benzeri görülmedik şekilde, üst üste yaşadığımız depremlerin ve artçıların yol açtığı etkilediği şehirlerimizden biri de Adıyaman’dır. Sarsıntıların yıkıcı etkisi, olumsuz hava şartları, hasar gören alt yapının getirdiği zorluklar gibi sebeplerle maalesef ilk birkaç gün Adıyaman’da arzu ettiğimiz etkinlikte çalışma yürütemedik. Bunun için sizden helallik istiyorum. Her şeyin farkındayız ve gereğini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı deprem bölgesinde ‘helallik’ istedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir