DEVA Partisi’nde Erdinç Peker dönemi başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Van İl Başkanlığına atanan Erdinç Peker yapılan törenle görevi devralarak çalışmalarına başladı.

DEVA Partisi Van İl Başkanı Semra Odabaşı’ın Genel Merkezde görevlendirmesi nedeniyle boşalan İl başkanlığına atanan  Erdinç Peker yapılan törenle görevi devralarak çalışmalarına başladı. İl Başkanlığında düzenlenen devir törenine eski il başkanı Semra Odabaşı ile yeni atanman Erdinç Peker katıldı. Daha önce yönetim kurulunda yer aldığını dile getiren Peker, “Partimizin Van Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanlığını yürüttüm.

Kurucu il başkanımız Semra Odabaşı Hanımefendi ile birlikte çalıştım. Bundan sonraki görevini partimiz genel merkezinde sürdürecek olan başkanımız Semra Odabaşı’na hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi

Sorunları dile getirip çözüm üreteceğiz

“Yönetim olarak sadece Van’ın sorunları dile getirmeyeceğiz, çözüm önerilerimizi de sunacağız.” Diyen Peker, “Partimizin iktidara giden yolculuğunda, Van’ımızın en ücra köşelerine kadar halkımızla kucaklaşacağız. Bir milyon yüz ellibin insanımıza ulaşacağız. Ve herkesi millet iktidarı için partimizin çatısı altında  birleşmeye davet edeceğiz.

Bu çalışmada en büyük şansımız güçlü bir referansa sahip olmamızdır. Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’ın kucaklayıcı, kuşatıcı, özgürlükçü, çoğulcu yönetim anlayışı ile; bugünkü ülkenin yönetim anlayışı arasında dağlar kadar fark vardır. Bugün ülkemizde kimse önünü göremiyor. Demokratik talepler  askıya alınmış, yoksulluk ve yüksek işsizlik, dengesiz gelir dağılımı her geçen gün büyüyor. Yolsuzluk ve yasaklar, eş dost kayırmaları, milletin demokratik devlete olan umutlarını zayıflatmaktadır. Paramız her geçen gün değer kaybederken, Hazine, Merkez Bankası rezervleri çarçur ediliyor.” Diye konuştu.

Gerçeklerin farkında olduklarını da dile getiren Peker, halkın huzur ve refahı için mücadele edeceklerini kaydetti.

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DEVA Partisi’nde Erdinç Peker dönemi başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir