Erbil’de çalışan Hakkarili gençten 23 gündür haber alınamıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erbil’de bir şirkette işçi olarak çalışan 21 yaşındaki Okan Kaplan’dan 23 gündür haber alınamıyor.

Rûdaw’ın ulaştığı bilgilere göre Hakkari Şemdinli nüfusuna kayıtlı 21 yaşındaki Okan Kaplan Erbil’de çalıştığı şirketten 8 Kasım 2023 günü izin alarak ayrıldı, en son bir taksiye bindiği tespit edilen Kaplan’dan daha sonra haber alınamadı. Okan Kaplan’dan haber alamayan ailesi Şemdinli’den Erbil’e geldi.

Rûdaw’a konuyla ilgili açıklama yapan Okan Kaplan’ın yakınlarından Mehmet Reşit Eren; 23 gündür Okan Kaplan’dan hiçbir haber alamadıklarını ve kendisine dair bir ize rastlamadıklarını söyledi.

Erbil’de çalışan Hakkarili gençten 23 gündür haber alınamıyor - kayip genc okan

Eren, “Okan Kaplan yakınımızdır. Erbil’de Lanaz isimli bir şirkette çalışıyordu. Son olarak 8 Kasım günü iş yerinden izin alıp çıkmış, bir taksiye binmiş ve daha sonra kendisinden hiçbir şekilde haber alamadık, babası ve yakınları Kürdistan’a geçtiler günlerdir Okan’dan bir haber almak için uğraşıyorlar, hayatında endişe etmeye başladık. Hem Kürdistan vatandaşlarından hem yetkililerden yardım talep ediyoruz. Ailesi perişan oldu. Günlerdir herkes bir umutla bekliyor. Fakat aradan 23 gün geçti. Başına bir şey gelmiş olmasından endişe ediyoruz. Okan’ın kimseyle bir husumeti yoktu, kendi işinde gücünde bir gençti. Ailesine yardımcı olmak için Erbil’de bir işte çalışıyordu” dedi.

Okan Kaplan’ı gören veya bulunmasına yardımcı olacak bilgiye sahip olanların kendileriyle iletişime geçmesini isteyen aile iletişim için şu numarayı verdi: 0090 553 596 26 82 (Okan Kaplan’ın amcası)

Erbil’de çalışan Hakkarili gençten 23 gündür haber alınamıyor - kayip hakkarili

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erbil’de çalışan Hakkarili gençten 23 gündür haber alınamıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir