Hikmetullah Yetkin: Bir Dergi Al, Bir Hayat Kurtar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası Altın Madalyalı ‘Tubittum Dergisi’ İmtiyaz Sahibi Hikmetullah Yetkin, derginin satış gelirlerini depremzede ailelere bağışlayacağını belirtti.

Hikmetullah Yetkin: Bir Dergi Al, Bir Hayat Kurtar - dergi bagis yetkin 4

Uluslararası Altın Madalyalı Tubittum Dergisi İmtiyaz Sahibi Hikmetullah Yetkin, derginin satış gelirlerini Türkiye’de yaşanan depremzede ailelere ve dar gelirli ailelere bağışlayacağını ifade etti.

Hikmetullah Yetkin: Bir Dergi Al, Bir Hayat Kurtar - dergi bagis yetkin 2

Uluslararası Altın Madalyalı Tubittum Dergisi İmtiyaz Sahibi Hikmetullah Yetkin, ülkede yakın zamanda bir felaket yaşandığına dikkat çekerek, “Bu felakette hayatını kaybedenler, hayata tutunmaya çalışanlar, hayatı fırsata çevirenler oldu. Ülkemde yaşanan deprem felaketini bir nebzede olsa unutturmak için çalışmalarımıza maddi ve manevi devam ediyoruz. Altın madalyalı Uluslararası Tubittum dergisinin 73. sayısını özel derleyerek, siz değerli okurlarımıza sunmak istedik. Dergimizin satış gelirlerini ise; yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza bağış yapacağımızı belirtmek isteriz” dedi.

Hikmetullah Yetkin: Bir Dergi Al, Bir Hayat Kurtar - dergi bagis yetkin 3

Birlik ve beraberlik içerisinde canla başla çalışıldığını kaydeden Yetkin, “Bizlerde bu birliktelik için hizmete koyulduk. İnşallah istediğimiz satışı yakalayarak depremde bulunan ailelerimize yardımcı oluruz. Sizlerinde bizlere destek olmasını isteriz. ‘Bir dergi al, bir hayat kurtar’ sloganımızla dergilerimizi alarak destek olabilirsiniz. Son olarak; Hayatınızdan 8888’leri  ve sabır için 7777’leri eksik etmeyin!”dedi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hikmetullah Yetkin: Bir Dergi Al, Bir Hayat Kurtar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir