İş İnsanı İzzet Çoban’dan Van TSO’ya: Bir buçuk yıl geçti ne yaptınız?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) seçimlerim üzerinde Bir buçuk yıl geçtiğini dile getiren iş insanı İzzet Çoban verilen sözlerin niye yerine getirilmediğini sordu.

 

Van TSO seçimlerinde aday da olan iş insanı İzzet Çoban sosyal medya hesabında oda seçimleri sırasında verilen sözlere ve odanın itibarının düşürdükleri duruma dikkat çekerek, sözlerin niye yerine getirilmediğini sorguladı. Çoban, “VanTSO seçimleri üzerinden bir buçuk yıl geçti, geçen bu sürede dünyada ve ülkede bir çok şey değişti. Ama van’ın dertleri, sorunları değişmedi. Hiç bir soruna çözüm aranmadı, bulunmadı. Değişmeyen birşeyler daha var aslında, VanTSO’da yıllardır süren iktidar mücadeleleri, seçim hilelerine ilişkin bitmek bilmeyen kavgalar, sinkaflı küfürlerle geçen meclis toplantıları, sosyal medya tehditleri, yine sosyal medyada içi boş ve kendi ticaretleri için yaptıkları ziyaret paylaşımları. Yani değişen tek şey zaten itibarı dibe vurmuş bir kurumun itibarındaki negatif değişim.” dedi.

Vaatler ne oldu?

Paylaşımın da seçim döneminde verilen sözlere de dikkat çeken Çoban, şu tespitlerde bulundu: “Bir de böyle bir soru sormak lazım VanTSO seçimlerinde bol keseden savrulan vaatlere ne oldu? VanTSO iktidarının ve muhalefetinin vaatlerinden hangisini gerçekleştirdiği merak konusu. Her platformda bu kötü gidişatı değiştirmek için projelerimizi paylaşmaya hazır olduğumuza dair beyanatlar vermiş olmamıza rağmen bizi ziyaret eden veya kent yararına destek talep eden olmadı. Biz sadece geçtiğimiz bir buçuk yılı sorduk ama yıllardır birbirinin ardılı olan insanlarca yönetilen kıymetli tacirimiz uzun uzun hesap sorabilir. Ne demiştik birbirinin devamı olanlardan değişim beklemeyin.”

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İş İnsanı İzzet Çoban’dan Van TSO’ya: Bir buçuk yıl geçti ne yaptınız?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir