İş yerine aynı aileden 30 kişi saldırdı: Baba ve 4 çocuğu yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suruç ilçesinde bir işyerine aynı aileden yaklaşık 30 kişi tarafından yapılan saldırıda esnaf Mustafa Subaşı ile 4 çocuğu ve eşi yaralandı. 

Urfa’nın Suruç ilçesi merkez Sarayaltı mahallesinde 11 Nisan Caddesi’nde bulunan Mustafa Subaşı adlı esnafın dükkanın saldırıya uğraması sonucu 1’i ağır 6 kişi yaralandı. İddiaya göre, çocuklar arasında başlayan kavgaya aileler karıştı. Esnaf olan Mustafa Subaşı’nın dükkanı yaklaşık 30 kişiden oluşan Dirik ailesi fertleri tarafından basıldı. Bıçak ve demir sopaların kullanıldığı saldırıda Mustafa Subaşı ağır yaralanırken, Subaşı’nın iki oğlu, iki kızı ve eşi de hafif şekilde yaralandı.

Yaralılar, ilk müdahalelerinin yapılmasının ardından ambulanslarla Suruç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Saldırı ile ilgili görüntüler olmasına rağmen kimsenin gözaltına alınmadığı belirtilirken, ilçe emniyet binasının olay yerine 300 metre uzaklıkta olmasına rağmen, polislerin saldırı bittikten sonra olay yerine geldiği iddia edildi. 

Subaşı ailesi, avukatları aracılığıyla saldırıyı gerçekleştiren Dirik ailesi fertleri hakkında Suruç Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. (MA)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İş yerine aynı aileden 30 kişi saldırdı: Baba ve 4 çocuğu yaralandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir