MHP’li vekil adayı Van Belediyesi’nde bankamatik memuru oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Büyükşehir Belediyesi’ne Çevre Koruma Kontrol Dairesine şef olarak atanan MHP’li Aziz Gülbay’ın, bir yıldır işe gelmeden maaş aldığı iddia edildi.

2018 seçimlerinde MHP Hakkâri 1. Sıra Milletvekili adayı olan ve iki yıl önce kayyım ile yönetilen Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığına şef olarak atanan Aziz Gülbay’ın, bir yıldır işe gelmediği halde maaş aldığı iddia edildi.

Gülbay, sık sık Ankara’ya giderek MHP Lideri Devlet Bahçeli ile fotoğraf çekip sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.  MHP’li Gülbay’a bu kıyağı yapan Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanı Mücip Güven ise DİSK’e bağlı Genel İş Sendikasına üye çalışanlara uyguladığı baskıyla gündeme gelmişti.

Çalışan işçileri sürgüne gönderen Güven, işe gelmediği halde MHP’li Gülbay’a mesai yazdırarak yüksek ücretler almasını sağlıyor.

Serhat News

Tepki Ver | sinirli1
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP’li vekil adayı Van Belediyesi’nde bankamatik memuru oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Avatar
    16 Eylül 2023, 15:11

    Çevre yolunu 20 yıldır niye yapmıyorsunuz diye sorduğumuzda para yok kriz var diyorlardı şimdi anlaşıldı neden para yok!
    Kimler çalıyor anlaşıldı

    Cevapla
  2. Avatar
    16 Eylül 2023, 16:13

    Kardesim vanda ipekyolunda alinan memurlarida yaz adam banka memuru olarak calisiyordu bir sekil belediyede ise alinmasina mi desek memur alinanlar ne sekil aliniyor el alti bunlardan kimler rant kazaniyir

    Cevapla
  3. Avatar
    18 Eylül 2023, 09:06

    […] eski milletvekilleri Arvas ve Gülaçar’ın ardından AKP’li Türkmenoğlu’nun akrabalarının da kamuda görev yaptığı ileri sürüldü. Üniversiteden […]

    Cevapla