Oktay Candemir yazdı: Tipe bak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilmem ne Partisi Genel Başkanıymış… İsminin başında Profesör unvanı var ama ona bu sıfatın verilmesini bilime hakaret olarak gördüğümden kullanmayacağım.

Kendisi gibi ruhu da çirkin bu adam sokakta karşılaştığı genç seçmenin ‘Oyumu HDP’ye verecem’ demesine o kadar içerlendi ki; “ Oysa sen katile hiç benzemiyorsun” diyerek siyaset-siyasetçi düzeyinde kullanılmayacak çirkin bir ifade ile karşılık verdi.

Peki, kendisi neye benziyor, acaba kendileri hiç dönüp aynaya bakmış mıdır?

Allah’ım madem yarattın, bari takip etseydin denilen tiplerden biri bu işte.

Bakmamışsa eğer biz ona bir ayna tutalım. Kendisi sadece katile benzese yine iyi. Bir defa fena halde tetikçilere benziyor. 10 bin lira versen, 10 kişiyi öldürecek bir tipi var.

Uyuşturucu kaçakçılarına çok benziyor mesela… Başka bir şeye benziyor da, onu şimdi burada söyleyemem.

Drakula’ya benzediğinin farkında değil!

Dünyanın en büyük uyuşturucu kaçakçısı El Çapo’ya çok benziyor, El Çapo’nun bıyıksız haline bakın, ne kadar benzediğini görürsünüz.

53 kişinin katili Çİkatilo bile bunun yanında Hulusi Kentmen kalır.

Zamanında siyasetçi değil de aktör olmaya karar verseydi kesinlikle İyi Kötü ve Çirkin filminde çirkini oynayan Lee Van Cleef’in yerine kendisi oynardı.

Rahmetli Kemal Sunal’ın Tokatçı filminde şöyle bir ifadesi var: “ Bir insanın burnu patlıcan dolmasına benziyorsa, ondan korkacaksın”… Ona bakınca Sunal’ın bu sözlerini hatırlamamak mümkün değil.

Ve enteresandır, Japonya’da doğmuş. İnsan doğduğun yerin özelliklerini alır biraz. Japonlar gözü kara, yiğit, cesur insanlardır. Keşke Japonlardan biraz nasiplenseydi de, gelip bu ülkenin başına bela olmasaydı ama belli ki Japonlar bunun ne mal olduğunu gördükleri için, bir şey öğretmeden Türkiye’ye postalamışlar.
Bak, sen Kürtleri, Suriyeli mülteciler ile karıştırıyorsun galiba. Kürtler bu ülkenin kurucu sahipleridir ve burası onların yurdudur. Kürtler ve siyasi partisi HDP, sana 10 gömlek fazla gelir, haberin olsun.


Sen git Soylu’nun kapısında… !

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Oktay Candemir yazdı: Tipe bak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir