Saadet Partisi Bahçesaray İlçe Kongresi gerçekleştirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Bahçesaray İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi parti üyelerinin ve ilçe halkının katılımıyla yapıldı. Kongrede yapılan seçime tek aday olarak katılan Mehmet Şirin Yaba İlçe Başkanlığı görevine seçildi.                               

Dün ilçede bulunan bir çay evinde gerçekleştirilen kongrede, Divan Başkanlığına Saadet Partisi Yüksek istişare Kurulu Üyesi ve Van eski milletvekili Fethullah Erbaş seçildi. Divan üyeliklerine ise Edremit ilçe başkanı İdris Aksona ve Van İl müfettişi Mustafa Terim’in seçildiği kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Saadet Partisi Bahçesaray İlçe Kongresi gerçekleştirildi - WhatsApp Image 2022 07 02 at 15.20.13

‘Saadet Partisi her gün daha fazla ilgi görmektedir’

Kongrede yapılan konuşmalarda özetle, “Saadet Partisinin her gün daha fazla ilgi gördüğünü ülkemizin içinde bulunduğu bu bulanık havada saadetli günlere ancak milli görüş ile çıkacağı apaçık ortadır. Yaptığımız tüm kongrelerden güç kazanarak Siyonist, emperyalist bir düzenden; adil yaşanılır bir dünya kurmak yolundaki aşk ve gayretimiz artmaktadır” İfadeleri kullanıldı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan seçime tek aday olarak katılan Mehmet Şirin Yaba Bahçesaray İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

‘Bahçesaray’ı dünya standartlarına kavuşturacağız’

Kongre sonunda konuşan Yaba, “İlçemiz için yeni bir sayfa açılmıştır. Bir kesimin elinde bulanan ilçe kaynaklarını, iktidarı kazandığımız zaman ilçede yaşayan tüm vatandaşlarımız ile eşit, adil ve şeffaf bir şekilde paylaşacağız. Artık ilçe olarak üçüncü dünya ülkesi görünümünde olan bu şehrimize liyakatli yöneticilerimiz ile daha iyi hizmetler üreterek, dünya standartlarını yakalayacağız. Halkımız bunu hak ediyor. Bize yoğun ilgi gösteren ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Serhat News
(lg)
Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Saadet Partisi Bahçesaray İlçe Kongresi gerçekleştirildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir