Saadet Partisi Van Büyükşehir Belediye başkan adayı İlhan: Şehrimizin geleceğini heba edenler şimdi çıkmış projeler açıklıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi (SP) Van Van Büyükşehir Belediye başkan adayı Özay İlhan, iktidar partisinin yürüttüğü seçim çalışmalarına dikkat çekerek, “20 yıldır şehrimizi yönetenler belediyecilik adına elle tutulur ciddi bir iş yapmadıkları gibi yaptıkları işler de israf olarak kayda geçmiştir,” dedi.

 

Saadet Partisi Van İl örgütü Van Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Van Park AVM önünde basın açıklaması yaptı. açıklamaya Saadet ve Gelecek Partisi İpekyolu Belediyesi ortak belediye başkan adayı Yılmaz Kılıç ile parti yöneticileri de katıldı.  İl örgütü adına açıklama yapan Van Büyükşehir Belediye başkan adayı Özay İlhan, Van Park AVM’nin 14 yıl önce yapılmaya başlandığına dikkat çekerek, “Yapılması yıllar sürmüş, yapıldıktan sonra açılması, işletilememesi, kapanması, el değiştirmesi gibi sürekli bir sorun olarak durmuştur. En son 5 Ocak 2023 yılında bir toplantı yapıldı ve Mart 2023 yılında faaliyete geçeceği söylendi. Van’da her işte olduğu gibi Van Mall AVM de geldiğimiz noktada her gün çeşitli hikayelerle ertelenen işler arasında yerini almıştır. Van Mall AVM bugün şehrimizin en kıymetli lokasyonunda bir ucube yapıt olarak durmaktadır,” dedi.

Van Mall AVM projesiyle en az 1 milyar dolar heba oldu

 

AVM projesi ile 1 milyar dolar paranın heba edildiğine de dikkat çeken İlhan şunlara dikkat çekti: “Yine üzerinde bulunduğumuz Kent Meydanı, Van Büyükşehir Belediyesi’nin yerinde yapılmış 11 yıldır en değerli alanlarımızın israfına sebep olmuştur. Kent Meydanı için tarihi kimliğe sahip Van müzesi yıkılmıştır. Yapılan meydan ben yaptım oldu mantığıyla yapılmıştır. Oysaki altı otopark olarak yapılıp doğru bir planlamayla şehrimize kazandırılabilirdi. Van’ın son 20 yılını yaptıkları saçma sapan işlerle heba edenler şimdilerde milletin parasıyla şehrin dört bir yanını bilbordlarla donatmış uygulama otelinde her gün milleti yedirip içirip oy alma derdine düşmüştür.”

 

“Milletimizin parasını heba edenler şehrimizin geleceğini heba edenler şimdi çıkmış projeler açıklıyor,” diyen İlhan, Saadet Partisi olarak halkın parasını heba etmeden, şehrin sorunlarını çözecek ekip ile göreve geleceklerini kaydetti.

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Saadet Partisi Van Büyükşehir Belediye başkan adayı İlhan: Şehrimizin geleceğini heba edenler şimdi çıkmış projeler açıklıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir