Serhat News 1. Yaşında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serhat News olarak 18 Ekim 2021 tarihinde başladığımız yayın hayatımızın bir yılını geride bıraktık. Birinci yaşımızı, bizlere destek sunan okuyucularımız ve değerli gazeteci dostlarımızla beraber kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.

Bir yıllık yayın süreci boyunca gazetecilik ilkelerini esas alarak; objektif, bağımsız ve tarafsız habercilik anlayışıyla yolumuza devam ettik. Serhat Bölgesi’nin sesi olmaya çalışırken kültür-sanattan tarihe, ekonomiden spora, iklimden mülteci haklarına, kadın haklarından LGBTİQ+ bireylerin haklarına kadar birçok alanda içerikler üreterek her kesimden bireyin sesi olma görevini üstlendik.

Van merkezli kurduğumuz Serhat News haber portalı, kısa süre içerisinde bölge ve Türkiye gündemine ilişkin önemli haberlere imza attı. Ürettiğimiz özel içeriklerle zaman zaman görünmeyen sorunları gün yüzüne çıkarırken zaman zamanda sorunun muhatabı olan mekanizmaları harekete geçirdik. Önümüzde uzun soluklu bir yol var. Bu yolu tarafsız ve objektif habercilik anlayışıyla bağımsız gazeteciliği savunarak yürüyeceğiz. Demokrasinin gelişiminde önemli bir yapı taşı olan bağımsız gazeteciliği her alanda hayata geçirmek en önemli amacımız.

Geride bıraktığımız bir yıllık süreç içerisinde hem okuyucularımızın hem de gazeteci dostlarımızın desteği bizleri çok daha güçlü kılarak bağımsız gazetecilik yolunda daha sağlam adımlarla yürümemizi sağladı.

Bu bir yıllık süreçte gazeteciliğin etik kuralları ve gazeteci neye hizmet etmeli soruları çerçevesinde her bir arkadaşımız yoğunlaşarak, halkın sesi ve nefesi olma yolundaki ilerleyişini sürdürmektedir.

Serhat News olarak birinci yılımızı doldurmuş olmanın gururunu yaşıyoruz.

Serhat News 1. Yaşında - Serhat News

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Serhat News 1. Yaşında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir