Seyyar satıcı kendini yaktı: Belediye zabıtalarla ilgisi yok dedi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokat’ın Erbaa ilçesinde seyyar satıcı Hakan Yıldırım, iddialara göre, zabıta tezgahını kaldırmak isteyince kendini yaktı. Belediye zabıta ekiplerinin olayda etkisi bulunmadığını açıkladı. Polis, soruşturma başlattı.

Tokat’ın Erbaa ilçesinde Hükümet Caddesi girişinde, 47 yaşındaki Hakan Yıldırım’a ait mısır ve kestane tezgâhı iddialara göre belediyenin zabıta ekipleri tarafından kaldırılmak istendi.

Belediye görevlilerin satışa izin vermemesi üzerine Yıldırım, yanında getirdiği benzin şişesini üzerine dökerek kendini ateşe verdi. Yıldırım’a çevredeki esnaf ve zabıta ekipleri müdahale etti.

Yangın söndürme tüpüyle söndürülen Yıldırım, 112 Acil servis ekipleri tarafından Erbaa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis soruşturma başlattı.

Belediyeden açıklama

Erbaa Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Seyyar satıcılık yapan hemşehrimize zabıta ekiplerimizce herhangi sözlü veya fiziki müdahalede bulunulmamıştır. Seyyar satıcılık yaptığı tezgah hem olaydan önce hem de olaydan sonra Yöresel Ürünler Pazarı’ndaki yerinde bulunmaktadır. Seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlamasına mani bir kolluk uygulaması olmamıştır. Daha önceden de aynı eylemlere teşebbüs ettiği ve psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilmiştir.

Olaydan bir gün önce kendi sosyal medya hesabından tutuklamasının olduğu ve cezaevine gireceğine dair paylaşım yaptığı görülmüştür. Olayda yaralanan hemşehrimizin sağlık durumu belediyemiz tarafından yakından takip edilmekte olup yaşanan talihsiz olay nedeniyle derin üzüntümüzü belirtir, kendisine acil şifalar dileriz.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Seyyar satıcı kendini yaktı: Belediye zabıtalarla ilgisi yok dedi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir