1. Haberler
  2. Güncel
  3. Şiddet çetelesi: Mart ayında 22 kadın katledildi

Şiddet çetelesi: Mart ayında 22 kadın katledildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

JINNEWS’in Mart ayı erkek şiddeti verilerine göre 22 kadın katledildi, 16 kadın şüpheli şekilde yaşamını yitirdi. 

JINNEWS’in Mart ayı kadına yönelik şiddet çetelesine göre 22 kadın katledildi, 16 kadın şüpheli şekilde yaşamını yitirdi. Çetelede, Mart ayında özellikle 6 Şubat Maraş merkezli depremden sonra çadırlarda erkek şiddetinde artış yaşandığı belirtildi. 

22 kadın katledildi 

Mart ayı şiddet çetelesine göre 22 kadın katledildi, 16 kadın şüpheli şekilde yaşamını yitirmiş olarak bulundu. 3 kadın ise katledilmek istendi. Mart ayında 3 çocuk da katledildi. Mart ayında kadınlar taciz edilmeye, çocuklar istismara uğramaya ve erkek yargı da erkekleri ödüllendirmeye devam etti. 

Kadınları katledenler en yakınındakiler 

Mart ayı verilerine göre katledilen 22 kadından 6’sı evli olduğu, 3’ü boşanma aşamasında olduğu, 2’si boşandığı, 2’si birlikte yaşadığı, 1’i kardeşi, 1’i eski arkadaşı, 1’i tanıdığı, 1’i damadı, 1’i arkadaşı olan erkek, 3’ü de çocukları tarafından katledildi. Bir kadının ise kim tarafından katledildiği tespit edilemedi. 

En fazla İstanbul’da 

Bu ay en fazla kadın İstanbul’da katledildi. Mart ayında İstanbul’da 4, Elazığ’da 1, İzmir’de 2, Manisa’da 2, Mersin’de 2, Ordu’da 1, Batman’da 2, Antalya’da 1, Ankara’da 1, Artvin’de 1, Adana’da 1, Malatya’da 1, Denizli’de 1, Yozgat’ta 1 ve Urfa’da 1 kadın erkekler tarafından katledildi.

Serhat News 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şiddet çetelesi: Mart ayında 22 kadın katledildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir