Tanrıkulu: Beni kurtlar sofrasına attılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İstanbul İl Başkanı’nın ve 196 kurultay delegesinin belirleneceği 38. Olağan İstanbul İl Kongresi bugün gerçekleştiriliyor. Genel Merkez tarafından desteklendiği belirtilen, aynı zamanda eski İstanbul İl Başkanı da olan Cemal Canpolat ile partide “değişimciler” olarak nitelendirilenlerin adayı, mevcut Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, il başkanı olabilmek için yarışıyor.

Kongrede söz alanlardan biri de CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu oldu. Bir televizyon kanalında TSK’ye ilişkin ifadeleri nedeniyle hakkında soruşturma açılan ve hedef gösterilen Tanrıkulu, isim vermeden “Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun, milletimizin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetleri’ni töhmet altında bırakan ifadeleri kabul edilemez. Bu konu yetkili organlarımızda görüşülecektir” diyen CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ı işaret etti.

‘Bunu sizlerin kafasına yazacağım’

Tanrıkulu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Yakın zamanda linç edildim. Linç edilmeye devam ediyorum ama bunun zeminini hazırlayanları da biliyorum. Beni ilk başta kurtlar sofrasına attılar. Burada isim vermeyeceğim ama içim dolu bunu bilin. Yaptıkları açıklamada benden söz ederken ‘Diyarbakır Milletvekili’ dediler. ‘Milletvekilimiz’ bile diyemediler. ‘CHP Milletvekili’ bile demediler. Ben buradan ilan ediyorum. CHP Diyarbakır Milletvekiliyim. Bunu sizlerin kafasına kazacağım.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tanrıkulu: Beni kurtlar sofrasına attılar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir