Ünlü oyuncu Wilma Eles Van Gölü’ne hayranlığını gizleyemedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Wilma Elles, yaklaşık bir yıl önce dünyevine girdiği Bitlisli avukat eşi Mehmet Şah Çelik’in memleketini ziyaret ederek, büryan kebabı yiyip Van Gölü’nde yüzdü.

Ayağının tozuyla geldiği Bitlis’te ilk olarak Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı beldesine giden ünlü oyuncu Wilma Elles, burada ikamet eden kaynanasını ziyaret edip elini öptü. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından da paylaşımlar yapan Wilma Elles, “Bitlis’te Beş Minare” türküsünü ekleyip yaptığı paylaşımda, “Bitlis’e geldik, kaynanamın evi” diye not düştü.

Ünlü oyuncu Wilma Eles Van Gölü’ne hayranlığını gizleyemedi - van gezi ema

Beldede bol bol fotoğraf ve videolar paylaşan ünlü oyuncu, eşinin ailesiyle bol bol vakit geçirdi. Bitlis ziyareti çerçevesinde daha sonra eşi ve çocuklarıyla birlikte Bitlis’in meşhur yöresel lezzeti olan büryan kebabından tadan ünlü oyuncu kentin tarihi ve doğal güzelliklerini gezmeyi de ihmal etmedi. Avukat eşi Mehmet Şah Çelik ve iki çocuğunun eşlik ettiği ünlü oyuncu, Bitlis’in önemli tarihi mekanlarına sahip Ahlat ilçesine gelip burada da tarihi Selçuklu Mezarlığı ve Abdurrahman Gazi Türbesini ziyaret etti.

Ailesiyle birlikte Türkiye’nin en büyük gölü olan Van Gölü’nde yüzmenin de keyfini yaşayan güzel oyuncu, kente hayran kaldı.

Üçüncü çocuğuna hamile olan ve geçtiğimiz günlerde bunun müjdesini paylaşan ünlü oyuncu, ziyaret ettiği yerlerde vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hayranlarının fotoğraf çekme isteğini geri çevirmeyen ünlü oyuncu bol bol fotoğraf çektirdi.

Ünlü oyuncu Wilma Eles Van Gölü’ne hayranlığını gizleyemedi - van gezi ema1

‘Evlilik cüzdanımda Bitlis yazıyor, ben de artık bir Bitlisliyim’

Ahlat Selçuklu Mezarlığı ziyaretinde açıklamada bulunan Wilma Elles, ailesiyle birlikte bir süre daha kentte kalıp hem eşinin ailesiyle bol bol vakit geçireceğini hem de bölgedeki tarihi ve doğal güzellikleri gezmeye devam edeceğini belirtti. İlk defa geldiği Bitlis’i çok beğendiğini söyleyen Elles, “22 Kasım 2022’de eşim Mehmet Şah Çelik ile evlendiğim için çok mutluyum. Çünkü hem Bitlis’i hem de eşimin ailesini çok sevdim. Bu aileden olmak, Bitlis’te olmak, eşimin ailesinin ve Bitlis’in bir parçası olmak benim için gurur verici bir duygu. Bitlis zaten çok tarihi bir yer. Şu anda da bu tarihin bir parçası olan Selçuklu Mezarlığındayız. Buradaki tarihi ve tarihe olan saygı bambaşka, burada binlerce yıllık mezarlar var ve bunlar halen ayakta. Ben buradaki saygıyı insanlarda da gördüm. Buradaki insanlar birbirlerine sahip çıkıyor. Ben de bunun için son derece mutluyum. Benim de evlilik cüzdanımda Bitlis yazıyor, ben de artık bir Bitlisliyim” diye konuştu.

‘Van Gölü harika bir göl, hayran kaldım’

Ziyaret vesilesiyle geldiği Ahlat’ta Van Gölü’nde yüzme fırsatı da bulduğunu belirten Elles, “Van Gölü çok harika. Tek balık türü bulunuyor. Sodalı ve tertemiz bir su, oldukça ferahlatıyor. O kadar büyük bir göl ki şaşırıyorum. Çok daha fazla bilinmesi lazım diye düşünüyorum. Çok etkileyici bir göl” dedi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü oyuncu Wilma Eles Van Gölü’ne hayranlığını gizleyemedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir