Usulsüz atamaya ilişkin C.T’nin mesai arkadaşları konuştu: Bizde şoktayız

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayyım yönetimindeki Van’ın İpekyolu Belediyesi’nde yapılan usulsüzlük müdür ataması ile devam ederken, daimi işçi iken atanan C.T’nin eski mesai arkadaşı konuşarak, “Bizde temizlik ve çocuk bakımı yapıyordu. Nasıl müdür oldu bizde şoktayız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde İpekyolu Belediyesi kayyımı İhsan Emre Aydın’ın resmi olur yazısıyla, Van Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde daimi işçi kadrosunda çalışan C.T’nin, 657 sayılı kanun ve yönetmeliklere aykırı bir şekilde belediyenin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne ‘müdür’ olarak atanmasından sonra başlayan tartışmalar devam ediyor. İpekyolu Belediyesi Kayyım Yardımcısı Doğan Nurses’in de imzasının bulunduğu resmi kararda C.T’ye ithafen “Başkanlık makamının oluru ile Kadın ve Aile Müdürlüğüne vekaleten tedviren atandınız” denilen yazıdan sonra yapılan atamayla ilgili yeni gelişmelerde ortaya çıktı.

C.T’nin, kanunlara aykırı bir şekilde Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne ‘müdür’ olarak atanması sonrası yaşanan tartışmalar ise devam ediyor. 

Eski mesai arkadaşları şokta

Habere konu olan C.T’nin daha önce görev yaptığı Van Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde çalışan bir yetkili ise usulsüz atamayla ilgili konuştu. Çıkan haberi doğrulayan yetkili, “C.T bizde temizlik ve çocuk bakımı yapıyordu. Nasıl müdür oldu bizde anlamadık.  Kurum olarak bizde şoktayız” dedi.

‘Kurum içerisinde imza yetkisi dahi yoktu’

İsminin açıklanmasını istemeyen yetkili çıkan haberlerdeki bilgileri doğrulayarak, kurum içinde C.T’nin imza yetkisinin dahi olmadığının altını çizdi. Yetkili, “C.T bizde temizlik ve çocuk bakımı yapıyordu. Bu görevin dışında bir görevi yoktu. Bizim kurumda imza atma yetkisi dahi yoktu. Son dönemde izin aldı. İzin dönüşünde bizde atamayla şok olduk. Şu an kurumun içinde bütün personelin gündemi bu hukuksuz atamadır” dedi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Usulsüz atamaya ilişkin C.T’nin mesai arkadaşları konuştu: Bizde şoktayız

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir