1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van Belediyesi zam gündemiyle toplandı

Van Belediyesi zam gündemiyle toplandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) Temmuz ayı olağan toplantısında Van’da şehir içi ulaşım zam yapılması gündemini ele aldı.

Ulaşım Dairesi Başkanlığının koordinasyonunda yapılan UKOME toplantısı Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan başkanlığında yapılan toplantıya Ulaşım Dairesi Başkanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, Gar Müdürlüğü, Tuşba Belediyesi, Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü, Şoförler Odası Başkanlığı ve Tatvan Liman Başkanlığı yetkilileri ile belediyenin ilgili daire başkanları ve şube müdürleri katıldı.

Ulaşıma zam geliyor


Toplantıda, Kentte bulunan yediemin otopark alanlarının denetlenmesi sonucu ortaya çıkan raporların görüşülmesi, UKOME Kurul Kararı ile ilimiz sınırları içinde e-skuter işletmeciliği yapmak isteyen şirketlerin izin alabilecekleri e-skuter sayıları ve kullanım şartları belirlenmiş ve ilimiz sınırları içinde e-skuter işletmeciliği başvuru yapan özel bir şirketin izin başvurusunun görüşülmesi, Gevaş ilçesinde yapılacak Motorlu Taşıt Sürücü Aday Yetiştirme Sınavlarında mağduriyet yaşanmaması için belirlenen güzergâhın değiştirilerek sınavlara uygun hale getirilmesi talebine ilişkin talepler konuşuldu.

Toplantıda son olarak ele alınan şehiriçi ulaşıma zam talebi ise görüşülmek üzere alt Komisyona gönderildi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van Belediyesi zam gündemiyle toplandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir